Året uten sommer (lydbok) av Erika Fatland
Legg til i ønskeliste
Erika Fatland (forfatter), Camilla Belsvik (innleser)

Året uten sommer lydbok

399,-
(1)
Grundig og tett på om 22. juli. De berørte av terroren den 22. juli kom fra hele Norge, landet som geografisk er så stort og variert, men som samtidig utgjør et så lite samfunn, med kort avstand fra menneske til menneske. Erika Fatland har reist fra Longyearbyen i nord til Mandal i sør for å møte overlevende, berørte og etterlatte. Hun lar dem fortelle om sine opplevelser den 22. juli og alle dagene etterpå og tegner det større bildet av et fredelig land som brått stod overfor sin største nasjo…
Lydbok 399,- Ebok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Erika Fatland (forfatter), Camilla Belsvik (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 13:00
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202561635
Grundig og tett på om 22. juli. De berørte av terroren den 22. juli kom fra hele Norge, landet som geografisk er så stort og variert, men som samtidig utgjør et så lite samfunn, med kort avstand fra menneske til menneske. Erika Fatland har reist fra Longyearbyen i nord til Mandal i sør for å møte overlevende, berørte og etterlatte. Hun lar dem fortelle om sine opplevelser den 22. juli og alle dagene etterpå og tegner det større bildet av et fredelig land som brått stod overfor sin største nasjonale krise og tragedie etter 2. verdenskrig. I tillegg utvider Fatland perspektivet ved å se hendelsen i sammenheng med lignende tragedier internasjonalt. Boka tar oss med til Oklahoma og San Francisco i USA, Beslan i Kaukasus, Winnenden i Sør-Tyskland og Valletta på Malta. Gjennom samtaler med så vel etterforskere som politiske ekstremister føres vi inn i det mentale landskapet der gjerningsmenn av typen «ensomme ulver» holder til.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Erika Fatland er og blir en dyktig forfatter. Hun er dyktig til å formidle menneskers skjebner. Hun ser mennesket og rammer inn emosjoner i deres liv. Boka om Utøya er ikke noe unntak. Vi følger de mange sine tunge skjebner og hvordan de har preget deres liv. Anbefaler boken på det sterkeste.