Ingen søndagsskole - tro, makt og strid i Kristen-Norge (lydbok) av Åshild Mathisen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Åshild Mathisen (forfatter), Mathisen. Åshild (forfatter), Åshild Mathisen (innleser), Mathisen. Åshild (innleser)

Ingen søndagsskole lydbok

189,-
Dette er en bok om smertefulle konflikter i den offentlige kristenheten og om kampen for å gjøre kristendommen relevant for en ny tid. Samtidig er det en fortelling om samhørighet på tvers av skillelinjer, om mot, endringsledelse, kvinnelig lederskap - og de voldsomme motkreftene omstilling kan utløse. Åshild Mathisen tar leseren med til Nord-Norge, til sin læstadianerbakgrunn med sin særegne kristendomsforståelse. Derfra går reisen sørover, der Mathisen blir en del av det indre liv i KrF og av…
Lydbok 189,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel tro, makt og strid i Kristen-Norge
Forfattere Åshild Mathisen (forfatter), Mathisen. Åshild (forfatter), Åshild Mathisen (innleser), Mathisen. Åshild (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 13 august 2021
Lengde 7:54
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Religion og livssyn, Kunst og kultur, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203375989
Dette er en bok om smertefulle konflikter i den offentlige kristenheten og om kampen for å gjøre kristendommen relevant for en ny tid. Samtidig er det en fortelling om samhørighet på tvers av skillelinjer, om mot, endringsledelse, kvinnelig lederskap - og de voldsomme motkreftene omstilling kan utløse. Åshild Mathisen tar leseren med til Nord-Norge, til sin læstadianerbakgrunn med sin særegne kristendomsforståelse. Derfra går reisen sørover, der Mathisen blir en del av det indre liv i KrF og avisa Vårt Land - to miljøer der endring er brennbart, fordi det rokker ved selve gudstroen. Mathisen forteller sin historie frem til hun i 2018 måtte gå av som sjefredaktør i Vårt Land etter to år.