1968 (lydbok) av Jan Guillou
Legg til i ønskeliste
Jan Guillou (forfatter), Halvard Djupvik (innleser)

1968 (Det store århundret #7) lydbok

199,-
1968 er et av 1900-tallets mest myteomspunne tiår. Protestene mot Vietnamkrigen i både USA og Vest-Europa skapte en venstrebevegelse som dominerte både politikken og kulturen. Unge Eric er nyutdannet jurist og brennende aktiv i politikken. Som fullmektig på det beryktede advokatfirmaet Henning Sjöstrand blir han gang på gang nødt til å ta inn over seg at jussen kan anvendes til å utføre både det gode og det onde. Det politiske engasjementet fører ham ut i Europa og til den hete sommeren da de r…
Lydbok 199,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan Guillou (forfatter), Bodil Engen (oversetter), Halvard Djupvik (innleser)
Utgitt 23 oktober 2017
Lengde 11:36
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241915819
1968 er et av 1900-tallets mest myteomspunne tiår. Protestene mot Vietnamkrigen i både USA og Vest-Europa skapte en venstrebevegelse som dominerte både politikken og kulturen. Unge Eric er nyutdannet jurist og brennende aktiv i politikken. Som fullmektig på det beryktede advokatfirmaet Henning Sjöstrand blir han gang på gang nødt til å ta inn over seg at jussen kan anvendes til å utføre både det gode og det onde. Det politiske engasjementet fører ham ut i Europa og til den hete sommeren da de røde fanene dominerer gatene i Paris og sosialisme med et menneskelig ansikt går under i Praha. Men den venstreradikale veien han velger, splitter familien Lauritzen nok en gang mellom de yngre kreftene som støtter retten til å gjøre opprør, og de eldre som fastholder at eiendomsretten trumfer alt annet. 1968 er den sjuende boken i serien Det store århundret.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Flott bok, som skjemmes av mange skrivefeil/oversettelsesfeil

Serien er veldig underholdende, lærerik og spennende. Akkurat denne utgaven skjemmes av en rekke skrivefeil/oversettelsesfeil.

Det var da veldig politisk da!

Forfatteren fornekter seg ikke og drar til med nesten en selvbiografi i denne syvende boken i serien. Her synes jeg han er i overkant politisk og glemmer den røde tråen som skal binde denne serien sammen. Håper og tror at han i åttende bind klarer å kome tilbake på sporet igjen.