Berge (lydbok) av Jan Kjærstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan Kjærstad (forfatter), Yngve Berven (innleser), Hedda Munthe (innleser), Kyrre Haugen Bakke (innleser)

Berge lydbok

169,-
(1)
En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen. Journalist Ine Wang har følt seg akterutseilt i den siste tiden. Men drapene på Storefjeld-familien endrer alt. Tingrettsdommer Peter Malm lever et tilbaketrukket liv og sysler med sine små prosjekter på fritiden. Det siste han ønsker er å få oppmerksomhet på grunn av denne sak…
Lydbok 169,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan Kjærstad (forfatter), Yngve Berven (innleser), Hedda Munthe (innleser), Kyrre Haugen Bakke (innleser)
Utgitt 14 august 2017
Lengde 14:44
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242165589
En augustdag i 2008 blir Ap-nestoren Arve Storefjeld og flere i familien hans funnet drept i hytta ved Blankvann i Nordmarka. Fem mennesker med strupene skåret over. Alle går ut fra at terrorister står bak ugjerningen. Journalist Ine Wang har følt seg akterutseilt i den siste tiden. Men drapene på Storefjeld-familien endrer alt. Tingrettsdommer Peter Malm lever et tilbaketrukket liv og sysler med sine små prosjekter på fritiden. Det siste han ønsker er å få oppmerksomhet på grunn av denne saken. I flere lykkelige år var Nicolai Berge kjæreste med Gry, Arve Storefjelds datter. Så gjorde hun det slutt. Nå er hun død. Det usannsynlige skjer i verden, igjen og igjen. Allikevel er vi aldri forberedt. «Berge» er en historie om en grufull hendelse, fortalt i tre deler, fra tre ulike synsvinkler: En journalist, en dommer, en eks-kjæreste. «Berge» er en roman som ikke handler om 22. juli, men som ikke kunne vært skrevet uten 22. juli.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Glimrende

Jeg likte historiene i boken og spesielt slutten.

Velskrevet, men slutten trekker ned

God bok. Velskrevet. Ville fått fem stjerner om slutten hadde vært bedre. Slutten er rett og slett håpløs. Ødelegger mye.