Den stumme gutten (lydbok) av Parinoush Saniee
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Parinoush Saniee (forfatter), Jan Martin Johnsen (innleser), Ingrid Vollan (innleser)

Den stumme gutten lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Den unge mannen Shahab feirer sin tyveårsdag og minnes sin vanskelige barndom. Dagmammaen som passet ham, hadde ikke persisk som morsmål, hun snakket til ham på azeri, en tyrkisk dialekt. Forvirret av språkene omkring seg, lar Shahab være å snakke. Alle tror han er stum, og fetteren stempler ham derfor som «tulling». Historien blir vekselvis fortalt av moren Maryam og Shahab. Moren prøver å forstå sønnens utagerende oppførsel. Shahab føler seg ofte ydmyket av faren i andres nærvær, særlig når m…
Lydbok 262,- Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Parinoush Saniee (forfatter), Nina Zandjani (oversetter), Jan Martin Johnsen (innleser), Ingrid Vollan (innleser)
Forlag Font
Utgitt 23 februar 2023
Lengde 6:55
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202791551
Den unge mannen Shahab feirer sin tyveårsdag og minnes sin vanskelige barndom. Dagmammaen som passet ham, hadde ikke persisk som morsmål, hun snakket til ham på azeri, en tyrkisk dialekt. Forvirret av språkene omkring seg, lar Shahab være å snakke. Alle tror han er stum, og fetteren stempler ham derfor som «tulling». Historien blir vekselvis fortalt av moren Maryam og Shahab. Moren prøver å forstå sønnens utagerende oppførsel. Shahab føler seg ofte ydmyket av faren i andres nærvær, særlig når moren reiser bort. Storebroren Arash er den kloke og skoleflinke i familien. Når Shahab observerer og sammenlikner farens forhold til storebroren, begynner han å tro at «gode» og «intelligente» barn som Arash er sine fedres sønner. Barn som han selv derimot, de som er «klønete» og «problematiske», må være sine mødres sønner. I siste instans er det bestemorens forståelse som gir ham motet til å snakke.