Drep ikke en sangfugl (lydbok) av Harper Lee
Legg til i ønskeliste
Harper Lee (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)

Drep ikke en sangfugl (Familien Finch #1) lydbok

149,-
(1)
«Skyt så mange skjærer dere vil, men husk at det er en stor synd å drepe en sangfugl.» Dette er rådet sakfører Atticus Finch gir sine barn Scout og Jem mens han selv forsvarer en farget mann som er tiltalt for å ha voldtatt en hvit kvinne. Handlingen utspilles i en liten sørstatsby i 1930-årene, og voldsomme hendelser slår brutalt inn i de to barnas trygge liv - hendelser som gir dem et brått innblikk i de voksnes merkelige og fremmede verden. Gjennom barnas blikk skildrer forfatteren mennesk…
Lydbok 149,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Harper Lee (forfatter), Magli Elster (oversetter), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)
Utgitt 17 juni 2015
Lengde 11:36
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162533
«Skyt så mange skjærer dere vil, men husk at det er en stor synd å drepe en sangfugl.» Dette er rådet sakfører Atticus Finch gir sine barn Scout og Jem mens han selv forsvarer en farget mann som er tiltalt for å ha voldtatt en hvit kvinne. Handlingen utspilles i en liten sørstatsby i 1930-årene, og voldsomme hendelser slår brutalt inn i de to barnas trygge liv - hendelser som gir dem et brått innblikk i de voksnes merkelige og fremmede verden. Gjennom barnas blikk skildrer forfatteren menneskers irrasjonelle holdninger til raser og klasseskiller med varme og nådeløs ærlighet. «Drep ikke en sangfugl» (1960) ble en bestselger over natten. I 1961 fikk forfatter Harper Lee Pulitzer-prisen, og hun har også fått en rekke andre litterære priser og utmerkelser. Romanen er blitt en tidløs klassiker, den er oversatt til 40 språk og er solgt i over 30 millioner eksemplarer verden over.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales IKKE!

Etter enormt gode anmeldelser var det store forventninger til boka. Fullstendig håpløs og kjedelig bok. Sikkert meg det er noe feil med, men har lest 100-vis av bøker som er MYE bedre. Anbefales ikke. Spar pengene! eboka er slettet for evig og alltid.