Et svakt hjerte - en fortelling (lydbok) av Fjodor M. Dostojevskij
Legg til i ønskeliste
Fjodor M. Dostojevskij (forfatter), Anderz Eide (innleser), Eide Anderz (innleser)

Et svakt hjerte lydbok

130,-
I Et svakt hjerte (1848) blir vi introdusert for en av de undertrykte eksistensene som er fremtredende i Dostojevskijs tidlige forfatterskap. Her møter vi en underdanig, ydmyk og følsom kontorist, som i gledesrus over muligheten for å inngå ekteskap med sin elskede, er for sen med å levere et kopiarbeid til den forgudede sjefen sin. På grunn av hans samvittighetsfulle og følsomme karakter får dette fatale følger. "... en av de fineste sjelestudiene fra hans unge år." - Ejnar Thomassen. "Inge…
Lydbok 130,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en fortelling
Forfattere Fjodor M. Dostojevskij (forfatter), Jan Ekels de Jonge (illustratør), Geir Kjetsaa (oversetter), Anderz Eide (innleser), Eide Anderz (innleser)
Forlag Viatone
Utgitt 18 desember 2017
Lengde 1:32
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788771832334
I Et svakt hjerte (1848) blir vi introdusert for en av de undertrykte eksistensene som er fremtredende i Dostojevskijs tidlige forfatterskap. Her møter vi en underdanig, ydmyk og følsom kontorist, som i gledesrus over muligheten for å inngå ekteskap med sin elskede, er for sen med å levere et kopiarbeid til den forgudede sjefen sin. På grunn av hans samvittighetsfulle og følsomme karakter får dette fatale følger. "... en av de fineste sjelestudiene fra hans unge år." - Ejnar Thomassen. "Ingen har analysert den kompliserte menneskelige strukturen som Dostojevskij. Hans psykologiske sans er overveldende og visjonær." - Knut Hamsun. "Dostojevskij er den eneste psykologen jeg har lært noe av." - Friedrich Nietzsche.