Innsirkling 3 (lydbok) av Carl Frode Tiller
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Carl Frode Tiller (forfatter), Ola G. Furuseth (oppleser), Charlotte Frogner (oppleser), Niklas Gundersen (oppleser)

Innsirkling 3 (David #3) lydbok

149,-
(2)
Med «Innsirkling 3» er eit storverk i norsk litteratur fullført. Marius skal gifte seg med Julie, men set alt på spel. Han sender eit brev til David, som har mista hukommelsen, der han avslører ei hending som har fått store konsekvensar for dei begge. Davids ekskjærast Susanne kjenner seg svikta av David, og tar eit oppgjer med han og si eiga fortid i brevs form. I denne boka møter vi også David sjølv, nokre sommardagar i 2006 og på kontoret til psykiateren han går til. I tre bøker har Carl…
Lydbok 149,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Carl Frode Tiller (forfatter), Ola G. Furuseth (oppleser), Charlotte Frogner (oppleser), Niklas Gundersen (oppleser)
Utgitt 4 september 2014
Lengde 16:21
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Serie David
Nummer i serie 3
Språk Nynorsk
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161390
Med «Innsirkling 3» er eit storverk i norsk litteratur fullført. Marius skal gifte seg med Julie, men set alt på spel. Han sender eit brev til David, som har mista hukommelsen, der han avslører ei hending som har fått store konsekvensar for dei begge. Davids ekskjærast Susanne kjenner seg svikta av David, og tar eit oppgjer med han og si eiga fortid i brevs form. I denne boka møter vi også David sjølv, nokre sommardagar i 2006 og på kontoret til psykiateren han går til. I tre bøker har Carl Frode Tiller sirkla inn ein mann som ikkje veit kven han er, og dei som har skrive til han. Gjennom ei rekke røntgenblikk på det psykologiske spelet mellom menneske, på ulike tiår og miljø, har Tiller skapt eit usedvanleg rikt og komplekst eventyr om det moderne Norge. Den siste brikka gir ikkje berre svaret - den vil også snu opp ned på alt du trudde du visste om David.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk

Helt utrolig å få bli med inn i sinnet til surpomper på denne måte.