Jenta på klippen (lydbok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lucinda Riley (forfatter), Tone Danielsen (oppleser)

Jenta på klippen lydbok

399,-
Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. En fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp.Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet…
Lydbok 399,- Ebok 109,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Elisabeth Sætvedt (oversetter), Tone Danielsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 mai 2012
Lengde 15:39
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202383688
Lucinda Rileys roman Jenta på klippen er en handlingsmettet og gripende «good read» med handling fra England, Irland og New York, og med flere parallelle historier som spenner fra 1914 og fram til i dag. En fortelling om sorg og tap, men også om kjærlighet og håp.Grania Ryan har forlatt samboeren i New York etter at hun mistet sitt ufødte barn. Nå søker hun trøst hos familien hjemme i Irland. En dag hun er ute og går, får hun øye på en liten jente helt ytterst ute på klippen. På det tidspunktet vet hun ikke at Aurora Lisle skal komme til å forandre livet hennes. Det viser seg at familien Ryan og familien Lisle har en lang felles historie, men dramatiske hendelser i fortiden har ført til at det er ondt blod mellom dem. Det er til slutt Aurora og hennes bemerkelsesverdige vesen som sørger for å forene de to familiene. I mellomtiden får vi være med på en spennende reise gjennom historien, der et hittebarn i London spiller en avgjørende rolle.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk bok, jeg ble dratt inn i boken på et magisk vis.

Sikkert en fin bok men fortelleren var ikke god. Leste ikke ferdig.

Boken knytter generasjoner sammen på en finurlig måte. En typisk Lucinda Riley bok. Spennende fra begynnelse til slutt. Men har man lest endel bøker av henne, kan msn tenke seg endel av det som skjer. Kan anbefale denne boken på det varmeste, og de andre bøkene hennes.

Denne boken fanget meg virkelig. For en levende og fascinerende historie.. Anbefales varmt!

👍🏼

Ensidig