Jenta som ble igjen (lydbok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jojo Moyes (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)

Jenta som ble igjen lydbok

179,-
Hva skjedde med jenta som ble igjen? Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste ham. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunke med regninger og sin aller kjæreste eiendel: et vakkert, gammelt portrett av franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen. Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en positiv fremtid. Men da alt hun holder fast ved plutselig står i fare for å…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Svein Svarverud (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)
Forlag Bastion
Utgitt 3 desember 2019
Lengde 14:45
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283136036
Hva skjedde med jenta som ble igjen? Allerede før hun har fylt 30 år, har Liv Halston opplevd å finne sitt livs kjærlighet, for så brått å miste ham. Det eneste hun sitter igjen med, er minnene, en stadig voksende bunke med regninger og sin aller kjæreste eiendel: et vakkert, gammelt portrett av franske Sophie, kalt Jenta som ble igjen. Det er før politimannen Paul ramler inn i livet hennes, og Liv igjen øyner håp om en positiv fremtid. Men da alt hun holder fast ved plutselig står i fare for å bli tatt fra henne, må hun kjempe sitt livs kamp for det hun har kjært. Gjennom maleriet "Jenta som ble igjen" blir to unge kvinner, skilt av et århundre, forent i sin indre styrke og tro på kjærligheten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk god bok! Vanskelig å legge fra seg

Nydelig bok!

Meget bra

jenta som ble igjen.

godt fortalt.

Nydelig feelgood!

Jenta som ble igjen er en nydelig kjærlighetsroman lagt til første verdenskrig. For det første skriver Jojo Moyes lett og godt, og for det andre; Hvem elsker ikke å lese om første verdenskrig? Utrolig spennende og lærerikt :)

Jenta som ble igjen.

Fantastisk bok. Forfatteren har klar å gjøre to historier, fra to forskjellige århundrer, like spennende og medrivende. Anbefales på det varmeste.