Menneskets hjerte (lydbok) av Jón Kalman Stefánsson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jón Kalman Stefánsson (forfatter), Mai-The Duc (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Menneskets hjerte (Gutten #3) lydbok

149,-
(3)
Det heter seg i en gammel arabisk tekst at mennesketshjerte har tokamre. Det ene for lykke. Og det andre for fortvilelse. Fordi det er to kamre, er det også mulig å elske to personer på samme tid. Den muligheten gir kroppen oss. Men samvittigheten stritter imot. Det gjør livet vanskelig å bære innimellom. Gutten bor i landsbyen nå, hos Gertrud. Gertrud er en egensindig kvinne, hun slåss hele tiden for sin selvstendighet, hun slåss mot makten og kjøpmennene, hun slåss for seg selv. I landsby…
Lydbok 149,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jón Kalman Stefánsson (forfatter), Tone Myklebost (oversetter), Mai-The Duc (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Utgitt 7 mai 2018
Lengde 11:35
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Gutten
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242167262
Det heter seg i en gammel arabisk tekst at mennesketshjerte har tokamre. Det ene for lykke. Og det andre for fortvilelse. Fordi det er to kamre, er det også mulig å elske to personer på samme tid. Den muligheten gir kroppen oss. Men samvittigheten stritter imot. Det gjør livet vanskelig å bære innimellom. Gutten bor i landsbyen nå, hos Gertrud. Gertrud er en egensindig kvinne, hun slåss hele tiden for sin selvstendighet, hun slåss mot makten og kjøpmennene, hun slåss for seg selv. I landsbyen handler alt om fisket. Men de nye tidene kommer også, dampskipet kommer, telefonen kommer, nye tanker kommer, språk og ord som ingen har hørt før kommer, med bølgene. Menneskets hjerte er en bok om kjærlighet og frihet. Hva er det å elske og å bli forelsket? spør gutten. Og hvem skal man egentlig velge?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

F