Mormor danset i regnet (lydbok) av Trude Teige
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Trude Teige (forfatter), Ingrid Vollan (oppleser), Anna Bache-Wiig (oppleser)

Mormor danset i regnet (Mormor og Morfar #1) lydbok

149,-
(8)
«Mormor danset i regnet» er en roman om tre generasjoner kvinner og en familiehemmelighet. På jakt etter mormorens hemmelighet reiser Juni til Demmin, en liten by i det som ble den russiske sonen da Tyskland kapitulerte i 1945. Konfrontert med en brutal og ukjent krigshistorie, er hun plutselig usikker på om hun er villig til å betale prisen for å få vite hvem hun er. Trude Teige har blitt inspirert av en ukjent krigshistorie, og skapt en fengende historisk roman som viser en ny side ved …
Lydbok 149,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Trude Teige (forfatter), Ingrid Vollan (oppleser), Anna Bache-Wiig (oppleser)
Utgitt 30 september 2015
Lengde 7:21
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162380
«Mormor danset i regnet» er en roman om tre generasjoner kvinner og en familiehemmelighet. På jakt etter mormorens hemmelighet reiser Juni til Demmin, en liten by i det som ble den russiske sonen da Tyskland kapitulerte i 1945. Konfrontert med en brutal og ukjent krigshistorie, er hun plutselig usikker på om hun er villig til å betale prisen for å få vite hvem hun er. Trude Teige har blitt inspirert av en ukjent krigshistorie, og skapt en fengende historisk roman som viser en ny side ved hennes forfatterskap.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Gripende om skjebner som det fortelles for lite om selv idag. Kommende generasjoner er i ferd med å bli historieløse. Meget godt skrevet, takk.

En av årets norske romaner

En historisk interessant roman om skjulte hendelser fra etterkrigstiden. I utgangspunktet ikke min type roman siden noe av handlingen er fra andre verdenskrig, men denne er så totalt annerledes. For romanen tar for seg nesten glemte historiske hendelser, om hva som skjedde i Tyskland like etter krigen. Og opprettingen av den østtyske staten DDR.