Øya (lydbok) av Victoria Hislop
Legg til i ønskeliste
Victoria Hislop (forfatter), Gisken Armand (innleser)

Øya (Spinalonga #1) lydbok

199,-
Alexis Fielding står foran en av sitt livs store beslutninger, og for å kunne ta det rette valget trenger hun å vite mer om sin mors fortid. Alt Sofia noen gang har fortalt, er at hu vokste opp i en liten landsby på Kreta før hun flyttet til London. Når Alexis bestemmer seg for å dra til Kreta, gir Sofia henne et brev som hun skal ta med til hennes gamle venninne Fotini, og lover at Alexis skal få vite mer. Vel fremme i Pláka blir Alexis overrasket over å oppdage at landsbyen ligger bare et …
Lydbok 199,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Victoria Hislop (forfatter), Jan Schei (oversetter), Gisken Armand (innleser)
Forlag Schibsted
Utgitt 20 februar 2014
Lengde 13:00
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Serie Spinalonga
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788251683807
Alexis Fielding står foran en av sitt livs store beslutninger, og for å kunne ta det rette valget trenger hun å vite mer om sin mors fortid. Alt Sofia noen gang har fortalt, er at hu vokste opp i en liten landsby på Kreta før hun flyttet til London. Når Alexis bestemmer seg for å dra til Kreta, gir Sofia henne et brev som hun skal ta med til hennes gamle venninne Fotini, og lover at Alexis skal få vite mer. Vel fremme i Pláka blir Alexis overrasket over å oppdage at landsbyen ligger bare et steinkast fra Spinalónga - den lille, fraflyttede øya der det i mange år lå en koloni for spedalske. I Pláka finner hun Fotini, og endelig får hun høre historien som Sofia har holdt skjult: historien om Alexis.oldemor Eleni og hennes døtre, og om en familie som har vært hjemsøkt av tragedie, krig og lidenskap. Alexis oppdager hvor tett hennes egen tilknytning til Spinalónga er, og hvordan øyas hemmeligheter holder dem alle i sitt grep.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Får ikke hørt boken ferdig, da den bare vil spille kap 1! Får ikke opp noen alternativer til å komme videre. Kom gjerne med tips!

Helt OK

Jeg fikk denne anbefalt av en dame på lab'en hvor jeg tar blodprøver. Hun leste den og bet seg merke i navnet på medisinen "Dapson", som hun husket at er grunnen til at jeg må ta blodprøver så ofte. Medisin og medisink historie har alltid interessert meg, og derfor var denne boka grei lesing. Den var derimot ikke helt min type bok, den er en bok jeg ikke ville blitt overrasket over å finne i hyllen i matbutikken. Man vet i løpet av de aller første sidene hva som vil skje i historien.