Prøve og feile - roman (lydbok) av Jan Grue
Legg til i ønskeliste
Jan Grue (forfatter), Eline Øverby (innleser), Christian Hestø (innleser), Espen Sandvik (innleser), Axel Aubert (innleser)

Prøve og feile lydbok

399,-
TERNINGKAST 6 - Joakim Tjøstheim, Dagbladet. «Vil du virkelig ødelegge livet ditt», sier venninnene til Hannah da hun forteller at hun skal ha barn med Magne. Prøve og feile er en roman om et nesten helt normalt par. Som alle småbarnsforeldre har Magne og Hannah sine utfordringer, men med Magnes rullestol blir selv en strandtur til Huk en strabasiøs odyssé. Til tross for en master i litteraturvitenskap sitter Magne i en dårlig betalt jobb som hotellresepsjonist. Men med sin synlige funksjonsn…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Jan Grue (forfatter), Eline Øverby (innleser), Christian Hestø (innleser), Espen Sandvik (innleser), Axel Aubert (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 august 2022
Lengde 9:47
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569881
TERNINGKAST 6 - Joakim Tjøstheim, Dagbladet. «Vil du virkelig ødelegge livet ditt», sier venninnene til Hannah da hun forteller at hun skal ha barn med Magne. Prøve og feile er en roman om et nesten helt normalt par. Som alle småbarnsforeldre har Magne og Hannah sine utfordringer, men med Magnes rullestol blir selv en strandtur til Huk en strabasiøs odyssé. Til tross for en master i litteraturvitenskap sitter Magne i en dårlig betalt jobb som hotellresepsjonist. Men med sin synlige funksjonsnedsettelse utgjør han i det minste et kjærkomment uttrykk for hotellkjedens raushet og mangfoldspolicy. Magne og Hannah hadde tenkt at de skulle vise verden. Vise verden at de kan få det til, vise verden at det var mulig. Men det er mye som kan gå galt. Det finnes mange måter å mislykkes på.