Tirsdagsdamene - reisen til Lourdes (lydbok) av Monika Peetz
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Monika Peetz (forfatter), Ingrid Vollan (innleser)

Tirsdagsdamene (Tirsdagsdamene #1) lydbok

179,-
Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt. I 15 år har de vært bestevenninner. Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Men dette året er alt forandret: Judith er nettopp blitt enke og vil foreta en pilegrimsreise til Lourdes i sin avdøde manns fotspor. Fylt av omtanke for sin sørgende venninne, beslutter Tirsdagsdamene seg for å følg…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel reisen til Lourdes
Forfattere Monika Peetz (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter), Ingrid Vollan (innleser)
Forlag Bastion
Utgitt 17 desember 2020
Lengde 7:48
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283133837
Fem venninner på pilegrimsferd. En henrivende og til tider komisk roman om en reise som forandrer alt. I 15 år har de vært bestevenninner. Hver første tirsdag i måneden treffes de fem damene i sin franske yndlingsrestaurant, og en gang i året hygger de seg med en felles weekendtur. Men dette året er alt forandret: Judith er nettopp blitt enke og vil foreta en pilegrimsreise til Lourdes i sin avdøde manns fotspor. Fylt av omtanke for sin sørgende venninne, beslutter Tirsdagsdamene seg for å følge henne på reisen. Underveis kommer de fem damene litt etter litt på sporet av en hemmelighet, som får konsekvenser for alles liv og setter deres vennskap på en hard prøve. En av Europas mest solgte bøker det siste året. På den første tirsdagen i måneden gjennom 15 år har fem venninner møttes på sin franske yndlingsrestaurant. Nå har den ene, Judith, blitt enke, og alle sammen bestemmer seg for å følge henne på en pilegrimsreise til Lourdes. Underveis kommer de på sporet av en hemmelighet som setter vennskapet deres på prøve.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Så vidt vert en stjerne. En komplett overflødig bok med platt og unyansert språk. Selve handlingen skrider svært sakte frem og det er ganske så uinteressant. Hva persongalleriet gjelder er det lite nyansert og troverdig.