Tømmerkongens fall (lydbok) av James Oliver Curwood
Legg til i ønskeliste
James Oliver Curwood (forfatter), Anders T. Andersen (innleser)

Tømmerkongens fall (Klassisk spenning fra villmarka #8) lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Clifton sprang fram. Bakken var rotet opp, som om hundre griser hadde holdt på der. Noe blodig rødt hår fór i været foran støvelen hans. Den månefjesede mannen lå unders nå. Han sparket og stønnet og hadde øyensynlig ikke lenge igjen. En av de bannende franskmennene satte tennene i låret på mannen, der hvor buksen hadde fått en lang flenge. Clifton satte inn en knallhard høyre, og franskmannen gikk i…
Lydbok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere James Oliver Curwood (forfatter), Ulf Gleditsch (oversetter), Anders T. Andersen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 august 2023
Lengde 5:00
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202811037

Clifton sprang fram. Bakken var rotet opp, som om hundre griser hadde holdt på der. Noe blodig rødt hår fór i været foran støvelen hans. Den månefjesede mannen lå unders nå. Han sparket og stønnet og hadde øyensynlig ikke lenge igjen. En av de bannende franskmennene satte tennene i låret på mannen, der hvor buksen hadde fått en lang flenge. Clifton satte inn en knallhard høyre, og franskmannen gikk i bakken med et dunk. Der ble han liggende stille.vI neste øyeblikk grep han tak i noe rødt hår og halte opp en ny mann. Det var litt av en kjempe, med veldige skuldre. Nå hadde månefjeset bare én å kjempe mot.

Den amerikanske forfatteren og journalisten James Oliver Curwood (1878-1927) skrev 26 bøker i løpet av 19 år. Han oppholdt seg ofte i Nord-Kanada og Alaska, og hans populære romaner viser inngående kjennskap til villmarkslivet. Bøkene er imidlertid et produkt av tidsånden, og inneholder enkelte ord og beskrivelser som i dag kan oppfattes som støtende.