Vi er ikke her for å ha det morsomt (lydbok) av Nina Lykke
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Nina Lykke (forfatter), Benjamin Helstad (innleser)

Vi er ikke her for å ha det morsomt lydbok

249,-
(9)
TERNINGKAST 6 - Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG. Knut er en middelaldrende forfatter som aldri har kommet tilbake på nivå med suksessromanen han skrev tyve år tidligere. Med det siste romanforsøket sitt ville han imøtegå anmeldernes beskyldninger om at han løper den hvite, privilegerte middelklassens ærend, men redaktøren var ikke imponert, og boken kom aldri ut. Nå er Knut invitert til litteraturfestivalen på Lillehammer, riktignok som stand-in, men likevel. Knuts nabo og eneste omgangsv…
Lydbok 249,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Nina Lykke (forfatter), Benjamin Helstad (innleser)
Forlag Oktober
Utgitt 14 oktober 2022
Lengde 7:24
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249526178
TERNINGKAST 6 - Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG. Knut er en middelaldrende forfatter som aldri har kommet tilbake på nivå med suksessromanen han skrev tyve år tidligere. Med det siste romanforsøket sitt ville han imøtegå anmeldernes beskyldninger om at han løper den hvite, privilegerte middelklassens ærend, men redaktøren var ikke imponert, og boken kom aldri ut. Nå er Knut invitert til litteraturfestivalen på Lillehammer, riktignok som stand-in, men likevel. Knuts nabo og eneste omgangsvenn Frank skal få være med og bo gratis på hotellrommet på Breiseth; i det hele tatt har Knut planer om å tyne mest mulig ut av denne festivalen, siden han endelig har fått en slags ny sjanse. I denne romanen setter Nina Lykke lupen over et miljø hvor alt er lov - hvis man bare holder seg til reglene. For vi er jo ikke her for å ha det morsomt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales!

Dette er noe av det morsomste jeg har hørt på lenge. Herlig innhold og fantastisk god innleser. Har ledd så mye undervegs.

Underholdning fra aller øverste hylle👏