Gjemmestedet (lydbok) av Annie O'Neil
Legg til i ønskeliste
Annie O'Neil (forfatter), Annie O.Neil (forfatter), Lena Meieran (innleser)

Gjemmestedet (Legeromaner #2) lydbok

149,-
(1)
Å forsvinne fra jordens overflate er mildt sagt besværlig. Den lille akuttklinikken oppe i de italienske alpene ser imidlertid ut til å være den perfekte plassen å gjemme seg. Som doktor Bea Josolo, og med farget hår, er det ingen som kjenner igjen prinsesse Beatrice. Inntil hun møter sjefen, den karismatiske akuttlegen Jamie Coutts. Hvordan er det mulig? Hennes store kjærlighet, som hun ble nødt til å forlate to år tidligere, befinner seg i samme gudsforlatte by som henne. Kan hun klare å tilb…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Annie O'Neil (forfatter), Annie O.Neil (forfatter), Hilde Agnete Sandnes (oversetter), Lena Meieran (innleser)
Utgitt 9 juni 2021
Lengde 4:26
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Legeromaner
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789176330524
Å forsvinne fra jordens overflate er mildt sagt besværlig. Den lille akuttklinikken oppe i de italienske alpene ser imidlertid ut til å være den perfekte plassen å gjemme seg. Som doktor Bea Josolo, og med farget hår, er det ingen som kjenner igjen prinsesse Beatrice. Inntil hun møter sjefen, den karismatiske akuttlegen Jamie Coutts. Hvordan er det mulig? Hennes store kjærlighet, som hun ble nødt til å forlate to år tidligere, befinner seg i samme gudsforlatte by som henne. Kan hun klare å tilbringe hele sommeren i hans nærhet?