Alt vi ønsket oss (lydbok) av Emily Giffin
Legg til i ønskeliste
Emily Giffin (forfatter), Charlotte Grundt (innleser), Jan Martin Johnsen (innleser), Silje Storstein (innleser)

Alt vi ønsket oss lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Hun hadde det perfekte liv, men på ett øyeblikk snudde alt … Nina burde være lykkelig. Hun har god økonomi, en sjarmerende ektemann og en sønn som har fått plass på universitetet. Likevel føles alt feil. Det overflatiske, materialistiske livet er rett og slett ikke henne. Tom prøver desperat å være en god far for Lyla, den vakre og intelligente datteren. Når hun får stipend på en eliteskole, blir han…
Lydbok 262,- Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Emily Giffin (forfatter), Åse Feiring Cave (oversetter), Charlotte Grundt (innleser), Jan Martin Johnsen (innleser), Silje Storstein (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 23 april 2023
Lengde 9:22
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202797881

Hun hadde det perfekte liv, men på ett øyeblikk snudde alt … Nina burde være lykkelig. Hun har god økonomi, en sjarmerende ektemann og en sønn som har fått plass på universitetet. Likevel føles alt feil. Det overflatiske, materialistiske livet er rett og slett ikke henne. Tom prøver desperat å være en god far for Lyla, den vakre og intelligente datteren. Når hun får stipend på en eliteskole, blir han både stolt og bekymret. Hvordan vil datteren passe inn i det snobbete miljøet på skolen? En sen kveld, på en fest med mange fulle ungdommer, blir det tatt et bilde av Lyla liggende halvnaken på en seng.Bildet spres i rekordfart, og ryktene går i hele byen: Hvem har tatt bildet, og hvilke konsekvenser bør det få for vedkommende? I senter for skandalen står Tom, Lyla og Nina. Hver og en av dem må ta stilling til hva de kan akseptere, hva de skal kjempe for og hvem som står på deres side når det virkelig gjelder.