De tre (lydbok) av Valérie Perrin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Valérie Perrin (forfatter), Anne Ryg (innleser)

De tre lydbok

199,- Veil. pris: 439,-Spar: 240,-
TERNINGKAST 5 – Guri Hjeltnes, VG. Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne lydboken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang. 1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen d…
Lydbok 199,- Ebok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Valérie Perrin (forfatter), Kristi Heggli (oversetter), Anne Ryg (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 januar 2023
Lengde 18:17
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202794750
TERNINGKAST 5 – Guri Hjeltnes, VG. Valérie Perrin har en nesten magisk evne til å dykke ned i livets dypeste alvor. I denne lydboken følger hun en lang tråd av hjerteskjærende, uunngåelige hendelser i løpet av tre tiår, og trekker leseren inn i en sterk historie om kjærlighet og tap, håp og sorg, og om avstanden som følger med tidens gang. 1986: Adrien, Etienne og Nina er bare ti år gamle første gang de møtes, og de blir raskt nære venner. De lover hverandre at de en dag skal forlate småbyen de bor i, flytte sammen til Paris og aldri miste kontakten med hverandre. 2017: Et bilvrak trekkes opp fra dypet av en innsjø, med en død person inni. En lokal journalist begynner å grave i saken. Sakte, men sikkert avdekker hun det usedvanlig sterke båndet mellom de tre vennene. Hvordan er deres fortid knyttet til personen i bilen? Og hvorfor har de ikke lenger noen kontakt?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

De tre

En fantastisk bok, med handling som blir bedre og bedre mot slutten av boken. Det er mange lag av menneske skjebner som kommer til overflaten. Igjen lar forfatter Perrin de fleste personer i boken være rause og kloke.