Den greske datteren (lydbok) av Soraya Lane
Legg til i ønskeliste
Soraya Lane (forfatter), Hedda Munthe (innleser)

Den greske datteren (De tapte døtre #3) lydbok

249,-
Syv døtre. Syv hemmeligheter. Syv lidenskaper. Den greske datteren er den tredje, frittstående romanen i serien De tapte døtre, hvor familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye begynnelser gir fortryllende leseglede.  London, nåtid: Ella gransker de to ledetrådene som har blitt etterlatt til familien hennes i Hope’s House, et hjem for ugifte mødre. Hun kan ikke forstå hva dette har med henne å gjøre: Et falmet sort-hvitt-fotografi av en ukjent kvinne med et barn, og et gulnet noteark…
Lydbok 249,- Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Soraya Lane (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter), Hedda Munthe (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 19 juni 2024
Lengde 8:15
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248937173
Syv døtre. Syv hemmeligheter. Syv lidenskaper. Den greske datteren er den tredje, frittstående romanen i serien De tapte døtre, hvor familiehemmeligheter, tapt kjærlighet og nye begynnelser gir fortryllende leseglede.  

London, nåtid: Ella gransker de to ledetrådene som har blitt etterlatt til familien hennes i Hope’s House, et hjem for ugifte mødre. Hun kan ikke forstå hva dette har med henne å gjøre: Et falmet sort-hvitt-fotografi av en ukjent kvinne med et barn, og et gulnet noteark.  
Snart får Ella vite at fotografiet er tatt på den idylliske greske øya Skopelos, og at kvinnene på bildet bærer nøkkelen til hennes egen slektsarv. Når hun forteller sin nye flamme Gabriel om oppdagelsen, overtaler han henne til å reise til øya for å finne ut mer. Han vil vente på henne i London.  
Ella tviler, men når hun endelig bestemmer seg for å reise, avdekker hun en hjerteskjærende historie om en familie som ble tvunget til å forlate landet sitt for et nytt liv i England – og en jente med et unikt musikalsk talent, som fant den store kjærligheten, men som måtte ofre sin egen lykke for familiens skyld. 
Oppdagelsene på den greske øya setter Ellas liv i et nytt lys, og hun stilles overfor egne, vanskelige valg, både når det gjelder Gabriel og henne selv.