Et helt halvt år (lydbok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste
Jojo Moyes (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)

Et helt halvt år (Lou Clark #1) lydbok

179,-
(3)
TERNINGKAST 5 – Tom Egeland, VG. Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles vel…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Elisabeth Haukeland (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)
Utgitt 30 juni 2022
Lengde 13:50
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Serie Lou Clark
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234711701
TERNINGKAST 5 – Tom Egeland, VG. Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid. #1 på norske og internasjonale bestselgerlister. Solgt over 365 000 eksemplarer i Norge. " "Rørende, morsom, medrivende og gripende - en sjarmklump av en bok" " - VG " "Årets beste bok" " - Beathesbokhylle, bokblogger " "Boken er nydelig" " - HENNE " "Da jeg var ferdig med denne romanen, ønsket jeg ikke å anmelde den, jeg ønsket å lese den på nytt." " -New York Times
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nydelig bok.

Tanker om andres behov

Boka lar tankene spinne rundt dette med å finne ut av andres behov. Den tar for seg mange kjente situasjoner hvor alle skal vite best om hva andre har lyst til og har behov for. Hvorfor ikke bare spørre eller prøve å forstå?

En fantastisk bok som virkelig får fart på tårekanalene.

Det er virkelig lett å leve seg inn i teksten, man forstår, føler og virkelig kjenner hvordan personene i boka har det. Jeg har både ledd og grått store mengder i de dagene det tok før den var utlest. Og jeg var sliten etterpå! Følelsesmessig helt utvasket!

En sjelden berøring av sjelen

Et helt halvt år

En bok du ikke klarer å legge fra deg. Gripende og realistisk .

Lettlest og fengende - men med en litt annerledes og tankevekkende historie

Korreksjon: en stjerne

Overdrevent klisjėaktig. Teksten er spekket med direkte oversettelser fra engelsk til norsk. Har også funnet ord som ikke har blitt oversatt. Dette bidrar til å trekke helhetsinntrykket ned.

Fengende fra det første

Lenge mellom hver gang jeg fenges av en kjærlighetsroman, men denne får meg til å glise, gråte og tenke! Anbefales og lettlest i sommervarmen :)