Ikke helt etter planen (lydbok) av Denise Rudberg
Legg til i ønskeliste
Denise Rudberg (forfatter), Hugo Rehnberg (forfatter), Julie Støp Husby (innleser), Thomas Jørstad Pettersen (innleser), Thomas Jørstad-Pettersen (innleser)

Ikke helt etter planen (Rehnberg & Rudberg #1) lydbok

249,-
Paula skal bli bistandsarbeider, eller kanskje lærer. Hun har ikke helt bestemt seg ennå, men i og med at hun nærmer seg 40, er det snart på tide å slutte å leve av farens penger. Tom er strafferettsadvokat og prøver forgjeves å få verden til å glemme at han har en fortid som barnestjerne. I et storslått bryllup møtes Paula og Tom for første gang, og det oppstår en umiskjennelig kjemi mellom dem. Problemet er bare at det er Paulas bryllup - og brudgommen er Toms studiekamerat. Forutsetningene f…
Lydbok 249,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Denise Rudberg (forfatter), Hugo Rehnberg (forfatter), Lars Nygaard (oversetter), Julie Støp Husby (innleser), Thomas Jørstad Pettersen (innleser), Thomas Jørstad-Pettersen (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 8 april 2024
Lengde 4:55
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789189808775
Paula skal bli bistandsarbeider, eller kanskje lærer. Hun har ikke helt bestemt seg ennå, men i og med at hun nærmer seg 40, er det snart på tide å slutte å leve av farens penger. Tom er strafferettsadvokat og prøver forgjeves å få verden til å glemme at han har en fortid som barnestjerne. I et storslått bryllup møtes Paula og Tom for første gang, og det oppstår en umiskjennelig kjemi mellom dem. Problemet er bare at det er Paulas bryllup - og brudgommen er Toms studiekamerat. Forutsetningene for et kjærlighetsforhold er med andre ord dårlige. Og skjebnen gjør alt sammen enda vanskeligere. Likevel klarer ikke Tom og Paula å glemme hverandre. I løpet av et uvanlig begivenhetsrikt år følger vi historien deres - annethvert kapittel er skrevet fra Paulas perspektiv, annethvert fra Toms. Ikke helt etter planen er en gripende og underholdende roman om relasjoner, spekket med hudløs åpenhet om Instagram-misbruk, intimtatoveringer og den svenske overklassens sosiale spilleregler.