Jul i Applemore (lydbok) av Rachael Lucas
Legg til i ønskeliste
Rachael Lucas (forfatter), Sofie Asplin (innleser)

Jul i Applemore (Applemore #4) lydbok

199,-
Fjerde bok i den hjertevarme, romantiske serien om innbyggerne i den skotske småbyen Applemore. Harry Robertson har store planer om å renovere det lille hotellet i Applemore, men kort tid før jul ankommer mediestjernen Ivy Winter byen, og planene ser ut til å gå opp i røyk. Ivy er nemlig fast bestemt på at bryllupet hennes skal holdes i det atmosfæriske, gamle hotellet. Det er bare et lite problem: Ivy vil ha et julebryllup, og tiden er knapp. H…
Lydbok 199,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachael Lucas (forfatter), Lars Nygaard (oversetter), Sofie Asplin (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 23 februar 2024
Lengde 6:23
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Serie Applemore
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205602526

Fjerde bok i den hjertevarme, romantiske serien om innbyggerne i den skotske småbyen Applemore.

Harry Robertson har store planer om å renovere det lille hotellet i Applemore, men kort tid før jul ankommer mediestjernen Ivy Winter byen, og planene ser ut til å gå opp i røyk. Ivy er nemlig fast bestemt på at bryllupet hennes skal holdes i det atmosfæriske, gamle hotellet. Det er bare et lite problem: Ivy vil ha et julebryllup, og tiden er knapp.

Harrys beste venn, Polly Fraser, er sikker på at de kan sette hotellet i stand i tide til et julebryllup, bare de får litt hjelp. De velvillige innbyggerne i landsbyen trår til, og snart er de i gang med alt fra blomsterdekorasjoner til kakebaking. Men det går ikke så smurt som de hadde håpet på.

Mens snøen daler ned over det skotske landskapet og hele landsbyen står på hodet, begynner Polly å få varme følelser for Harry. Kan dette julebryllupet endelig bringe dem sammen?