Min greske familie (lydbok) av Patricia Wilson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Patricia Wilson (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)

Min greske familie lydbok

179,- Veil. pris: 399,-Spar: 220,-
I denne hjertevarme romanen - basert på nyere gresk historie - følger vi tre generasjon av samme familie, splittet av krig og hemmeligheter. På den greske øya Kastellorizo må unge Sofía sette sine egne drømmer til side for å hjelpe storesøsteren Maria med hennes stadig voksende familie. Andre verdenskrig truer i horisonten, og søstrene blir snart skilt for alltid ... Olivia er fortvilet etter en vond skilmisse og morens dødsfall. Hun føler seg inderlig ensom, og i håp om å finne ut mer om famil…
Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Patricia Wilson (forfatter), Solveig Moen Rusten (oversetter), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 september 2023
Lengde 14:24
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202809515
I denne hjertevarme romanen - basert på nyere gresk historie - følger vi tre generasjon av samme familie, splittet av krig og hemmeligheter. På den greske øya Kastellorizo må unge Sofía sette sine egne drømmer til side for å hjelpe storesøsteren Maria med hennes stadig voksende familie. Andre verdenskrig truer i horisonten, og søstrene blir snart skilt for alltid ... Olivia er fortvilet etter en vond skilmisse og morens dødsfall. Hun føler seg inderlig ensom, og i håp om å finne ut mer om familien, reiser hun til Kastellorizo sammen med sin grandonkel George. Det var her hennes bestemor Sofía vokste opp, og det var her hennes mor ble født, men stort mer vet ikke Sofía om sin greske familie. Sammen med George begynner hun å grave i familiehemmelighetene, og de blir snart helt oppslukt. Men det er kanskje ikke alle sannheter som tåler dagens lys?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Etter å ha lest andre bøker av Patricia Wilson er denne boken skrevet hakkete og forkortet så en del av historien forsvinner, virker ikke som samme forfatter.