Mitt hemmelige liv (lydbok) av Jenny Fagerlund
Legg til i ønskeliste
Jenny Fagerlund (forfatter), Silje Storstein (innleser)

Mitt hemmelige liv lydbok

299,-
(4)
Nominert til årets feelgod i Storytel Awards, 2021. Da Moas farmor dør, arver Moa leiligheten hennes på Södermalm i Stockholm. Hun får også ansvaret for farmorens kongepuddel, Iris.            Men en overfylt leilighet med moderniseringsbehov er langt unna hva kjæresten Ruben drømmer om. I tillegg er han allergisk mot hunder. Så Moa bestemmer seg for å gi Iris et nytt hjem og pusse opp…
Lydbok 299,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jenny Fagerlund (forfatter), Silje Storstein (innleser), Kurt Hanssen (oversetter), Hege Frydenlund (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 18 mai 2022
Lengde 8:04
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205558489

Nominert til årets feelgod i Storytel Awards, 2021.

Da Moas farmor dør, arver Moa leiligheten hennes på Södermalm i Stockholm. Hun får også ansvaret for farmorens kongepuddel, Iris.         

 

Men en overfylt leilighet med moderniseringsbehov er langt unna hva kjæresten Ruben drømmer om. I tillegg er han allergisk mot hunder. Så Moa bestemmer seg for å gi Iris et nytt hjem og pusse opp for å selge. Men det som starter som et oppussingsprosjekt, blir snart til Moas tilfluktssted. Gradvis innser hun at hun er i ferd med å bygge en drømmeleilighet og et eget, hemmelig liv, langt unna andres krav og forventninger. Det livet hun egentlig vil leve.

Samtidig dukker det opp mystiske brev fra farmoren. De forteller en hittil ukjent historie fra farmorens liv, og Moa oppdager at hun slett ikke er den eneste med hemmeligheter.

Mitt hemmelige liv er en hjertevarm historie om de små og store løgnene vi forteller våre nærmeste, ikke minst de løgnene vi forteller oss selv, fra den bestselgende feelgoodforfatteren Jenny Fagerlund.

«En varm og gripende feelgood!» Bokmysan

«Slik en feelgood skal være når den er på sitt aller beste.» I_min_bokhylla

«Wow, for en bok! Den går rett inn på topp 10-listen min.» Feelgood_books

«Jenny Fagerlund er et sikkerstikk når man vil lese en bok som føles som en stor, varm klem.» I_min_bokhylla