Nye sjanser i Applemore (lydbok) av Rachael Lucas
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Rachael Lucas (forfatter), Sofie Asplin (innleser)

Nye sjanser i Applemore (Applemore #5) lydbok

199,-
Alle er velkomne til Applemore - byen med det store hjertet, hvor småbysladderen går livlig over tekoppene på det lokale bakeriet. Så da veterinæren Sophie flytter dit, får hun raskt venner. Det er bare én person som ikke virker særlig fornøyd over å ha henne der. Den fraskilte kunstneren Ben Lewis er tilfreds med det rolige livet på gården, selv om de voksne døtrene hans kaller ham en gretten einstøing - ri…
Lydbok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachael Lucas (forfatter), Aleksander Melli (oversetter), Sofie Asplin (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 13 mai 2024
Lengde 8:12
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Serie Applemore
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205602557

Alle er velkomne til Applemore - byen med det store hjertet, hvor småbysladderen går livlig over tekoppene på det lokale bakeriet. Så da veterinæren Sophie flytter dit, får hun raskt venner. Det er bare én person som ikke virker særlig fornøyd over å ha henne der.

Den fraskilte kunstneren Ben Lewis er tilfreds med det rolige livet på gården, selv om de voksne døtrene hans kaller ham en gretten einstøing - riktignok med et smil om munnen. Han trives i sitt eget selskap, og samler drivved som han skaper om til vakker kunst. Helt til den dagen han må hjelpe en venn i nød, og dras inn i det travle småbylivet. Men kanskje er det ikke så verst å være en del av et felleskap - særlig når Sophie er i nærheten.