Alveblod (lydbok) av Andrzej Sapkowski
Legg til i ønskeliste
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(5)
Den virkelige historien om Geralt og Ciri begynner her! Geralt er en volver - lovprist, men hatet - og beskytter verden mot monstre. Hans magiske krefter og livslange trening har gjort ham til en mester i å ta liv. Men han er ingen normal drapsmann, han jakter på uhyrer som angriper uskyldige. Men det har seg slik at ikke alt og alle som ser ut som monstre er onde, og ikke alt som ser vakkert ut er godt ... Det er i tredje bok selve historien begynner. Ciri skal få sin opplæring som volver …
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Andrzej Sapkowski (forfatter), Agnes Banach (oversetter), Mads Henning Skar-Jørgensen (oppleser), Mads Henning Skar Jørgensen (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 16 juni 2021
Lengde 10:41
Sjanger Fantasy og science fiction, Skjønnlitteratur
Serie Volveren
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205550087
Den virkelige historien om Geralt og Ciri begynner her! Geralt er en volver - lovprist, men hatet - og beskytter verden mot monstre. Hans magiske krefter og livslange trening har gjort ham til en mester i å ta liv. Men han er ingen normal drapsmann, han jakter på uhyrer som angriper uskyldige. Men det har seg slik at ikke alt og alle som ser ut som monstre er onde, og ikke alt som ser vakkert ut er godt ... Det er i tredje bok selve historien begynner. Ciri skal få sin opplæring som volver og det onde skal bekjempes. Nå begynner den virkelige episke fortellingen om Geralt, Ciri og volvere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering