Det siste brevet fra deg (lydbok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste
Jojo Moyes (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)

Det siste brevet fra deg lydbok

179,-
En lidenskapelig historie - en av Jojo Moyes største internasjonale bestselgere Da journalisten Ellie ser gjennom gamle arkiver på jakt etter en sak, oppdager hun et intenst kjærlighetsbrev fra 1960. Ellie blir fanget opp i intrigene i brevet til tross for - eller kanskje på grunn av - sine egne romantiske forviklinger. I 1960 våkner Jennifer på sykehus etter en bilulykke og husker verken ektemannen eller den personen hun pleide å være. Da Jennifer kommer hjem fra sykehuset, finner hun sn…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Eva Ulven (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)
Forlag Bastion
Utgitt 1 oktober 2020
Lengde 14:24
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283133981
En lidenskapelig historie - en av Jojo Moyes største internasjonale bestselgere Da journalisten Ellie ser gjennom gamle arkiver på jakt etter en sak, oppdager hun et intenst kjærlighetsbrev fra 1960. Ellie blir fanget opp i intrigene i brevet til tross for - eller kanskje på grunn av - sine egne romantiske forviklinger. I 1960 våkner Jennifer på sykehus etter en bilulykke og husker verken ektemannen eller den personen hun pleide å være. Da Jennifer kommer hjem fra sykehuset, finner hun snart flere brev og begynner etter hvert å huske mannen hun var villig til å risikere alt for ... Ellie og Jennifers lidenskap, kjærlighet og tap blir vevd sammen i denne emosjonelle og medrivende historien fra verdensfenomenet Jojo Moyes.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God og spennende bok tross en litt treg start.

Jeg ble litt skuffet, jeg. Jeg elsker de andre bøkene hennes, men denne var ikke på noen måte en «pageturner» som de andre. Boken er helt grei, men hun har jo lagt listen høyt for seg selv med de andre fantastiske bøkene sine.