Det tredje riket - roman (lydbok) av Karl Ove Knausgård
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Karl Ove Knausgård (forfatter), Charlotte Grundt (innleser), Lars Berge (innleser), Gaute Boris Skjergstad (innleser), Kristin Grue (innleser), Lasse Kolsrud (innleser), Øystein Røger (innleser), Axel Aubert (innleser), Jan Martin Johnsen (innleser), Anna Bache-Wiig (innleser)

Det tredje riket (Morgenstjernen #3) lydbok

199,-
(3)
TERNINGKAST 6 - Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen. Nitten år gamle Line forelsker seg i Valdemar, frontfigur i det myteomspunne bandet Domen, og trekkes inn i en hemmelig, fascinerende og skremmende verden. Politimannen Geir etterforsker et makabert trippeldrap, men den teorien han til sist danner seg, kan han ikke fortelle til noen. Kunstneren Tove lager bilder inspirert av eventyrenes understrømninger av seksualitet og død. En dag hører hun en stemme som snakker til henne, som vil henne …
Lydbok 199,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Karl Ove Knausgård (forfatter), Charlotte Grundt (innleser), Lars Berge (innleser), Gaute Boris Skjergstad (innleser), Kristin Grue (innleser), Lasse Kolsrud (innleser), Øystein Røger (innleser), Axel Aubert (innleser), Jan Martin Johnsen (innleser), Anna Bache-Wiig (innleser)
Forlag Oktober
Utgitt 11 november 2022
Lengde 15:42
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249526192
TERNINGKAST 6 - Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen. Nitten år gamle Line forelsker seg i Valdemar, frontfigur i det myteomspunne bandet Domen, og trekkes inn i en hemmelig, fascinerende og skremmende verden. Politimannen Geir etterforsker et makabert trippeldrap, men den teorien han til sist danner seg, kan han ikke fortelle til noen. Kunstneren Tove lager bilder inspirert av eventyrenes understrømninger av seksualitet og død. En dag hører hun en stemme som snakker til henne, som vil henne noe. Begravelsesagenten Syvert kjenner en tiltagende uro etter hvert som det går stadig flere dager uten at det rapporteres om døde. Noe er i bevegelse i verden, det er som om den er hjemsøkt - men av hva, og hvorfor? «Det tredje riket» er en del av storverket «Morgenstjernen», en romanserie som har fascinert og begeistret lesere og kritikere verden over. Fortellingen settes i gang av en ny stjernes plutselige tilsynekomst på himmelen. Under denne stjernen lever menneskene sine liv som før mens verden rundt dem langsomt forandrer seg. Det handler om det vi ikke forstår, det store dramaet sett gjennom det lille livets linse, og om hva som skjer når de mørke kreftene i verden settes fri.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering