Gå - (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv) (lydbok) av Tomas Espedal
Legg til i ønskeliste
Tomas Espedal (forfatter), Bjarte Hjelmeland (innleser)

lydbok

149,-
(2)
Premium
Det handler om å gå. Å begi seg av gårde til fots, ned den åpne veien; en romantisk øvelse som fører til en del harde erfaringer: å sove ute, gå seg vill, møte egne begrensninger og andre mennesker, natur og byer; drive gatelangs i Paris og Istanbul, krysse broer og grenser; gå inn i fremmede land, ukjente områder. Den gående er uten beskyttelse og hjem, uten hastighet og bestemte mål, han går for å komme nærmere det han ser og møter på reisen. Han vil leve et vilt og poetisk liv. Han finner si…
Lydbok 149,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv)
Forfattere Tomas Espedal (forfatter), Bjarte Hjelmeland (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 1 mars 2021
Lengde 6:56
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205549289

Det handler om å gå. Å begi seg av gårde til fots, ned den åpne veien; en romantisk øvelse som fører til en del harde erfaringer: å sove ute, gå seg vill, møte egne begrensninger og andre mennesker, natur og byer; drive gatelangs i Paris og Istanbul, krysse broer og grenser; gå inn i fremmede land, ukjente områder. Den gående er uten beskyttelse og hjem, uten hastighet og bestemte mål, han går for å komme nærmere det han ser og møter på reisen. Han vil leve et vilt og poetisk liv. Han finner sine egne ruter, men gjør også avstikkere langs sporene til kjente vandrere fra litteraturhistorien: Rousseau, Wordsworth, Hölderlin og Rimbaud; han leser dikterne og filosofene for å forsøke å lære seg den kunsten det er å gå.

«Gå. Eller kunsten å leve et vilt og inderlig liv er en sjelden og vidunderlig blanding av selvutleverende bekjennelser og saktegående reiseskildring.»
Knut Hoem, NRK P2

«… skrivekunst som overgår det meste av det som er aksepterte høydepunkter i moderne norsk litteratur.»
Knut Ødegård, Aftenposten