Gul bok (lydbok) av Zeshan Shakar
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Zeshan Shakar (forfatter), Ravdeep Singh Bajwa (oppleser)

Gul bok lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
TERNINGKAST 6 - Guri Hjeltnes, VG. "Gul bok" er utkastet til statsbudsjett og resultatet av alle departementsansattes iherdige innsats i spennet mellom politikeres visjoner og virkelighetens begrensninger. Mani er nyutdannet økonom og har nettopp fått jobb i Oppvekstdepartementet. Han er en ung mann som bor sammen med faren sin i en leilighet på Haugenstua, og som har en kjæreste han tror han skal gifte seg med. Helst ville han ha brukt evnene sine i det private næringsliv, der prestisjen og p…
Lydbok 332,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Zeshan Shakar (forfatter), Ravdeep Singh Bajwa (oppleser)
Utgitt 13 august 2020
Lengde 6:46
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242185099
TERNINGKAST 6 - Guri Hjeltnes, VG. "Gul bok" er utkastet til statsbudsjett og resultatet av alle departementsansattes iherdige innsats i spennet mellom politikeres visjoner og virkelighetens begrensninger. Mani er nyutdannet økonom og har nettopp fått jobb i Oppvekstdepartementet. Han er en ung mann som bor sammen med faren sin i en leilighet på Haugenstua, og som har en kjæreste han tror han skal gifte seg med. Helst ville han ha brukt evnene sine i det private næringsliv, der prestisjen og pengene sitter, for han er smertelig klar over at både kjæresten og miljøet rundt ham bare ser med forakt på «offentlig sektor». Lavt lønnet er det også. Den nye jobbtilværelsen innebærer tilpasning til helt nye verdiskalaer, der en gammel leilighet i Gamlebyen er mer ettertraktet enn Manis nye, og dyre, leilighet på Skillebekk, og der Manis faste kebabsjappe er «genuin» og rangeres høyere enn Theatercaféen. Samtidig blir Mani også en stolt bidragsyter til det store felles prosjektet som kalles Staten. "Gul bok" er en roman om klasse og tilhørighet, om livet vi lever og rammene rundt det. Det er også en fortelling om hvor man kommer fra og hvor man er på vei. Det er langt fra Haugenstua til Y-blokka.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Godt fortalt historie fra innvandrersynsvinkel

Suverent!

Godt skrevet og gir et svært godt bilde av hvordan det må være å være eneste innvandrer på en arbeidsplass. Vi nordmenn er ikke flinke til å aktivt få få til et multikulturelt miljø på arbeidsplassen. Mange tankevekkende episoder, også når det gjelder forholdet til kjæresten og familien.

En god og viktig bok. Mindre innvandrerspedifikk. Den tar opp mange valg et menneske står i , mot og feighet, frihet og ansvar , kodeks mellom « klasser», men også verdifull å lese for bedre å forstå « mye».

Skriver så det risler i ryggmargen,, slutten er ubetalelig.

Fantastisk bok!