Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet - roman (lydbok) av Heidi Linde
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Heidi Linde (forfatter), Ine Jansen (oppleser), Marit Adeleide Andreassen (oppleser), Ine Finholt Jansen (oppleser)

Hva hun klager over når hun klager over husarbeidet lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(9)
Om troskap og utroskap, morskap og seksualitet - og om kunsten i å finne veien tilbake til seg selv. Vigdis har vært gift i tjue år, men ønsker ikke annet enn å bryte ut av ekteskapet. Men hvordan kan hun rettferdiggjøre å forlate en mann som ikke slår, som ikke drikker eller ligger rundt, som er en god far? Kanskje handler det bare om forventninger, og om å legge lista lavere. Men hvor lavt kan en list legges, før selvforakten tar overhånd, før man kveles, før man dør? Linn har bestandig…
Lydbok 332,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Heidi Linde (forfatter), Ine Jansen (oppleser), Marit Adeleide Andreassen (oppleser), Ine Finholt Jansen (oppleser)
Utgitt 3 juli 2020
Lengde 8:42
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242185075
Om troskap og utroskap, morskap og seksualitet - og om kunsten i å finne veien tilbake til seg selv. Vigdis har vært gift i tjue år, men ønsker ikke annet enn å bryte ut av ekteskapet. Men hvordan kan hun rettferdiggjøre å forlate en mann som ikke slår, som ikke drikker eller ligger rundt, som er en god far? Kanskje handler det bare om forventninger, og om å legge lista lavere. Men hvor lavt kan en list legges, før selvforakten tar overhånd, før man kveles, før man dør? Linn har bestandig vært den pene. Nå oppdager hun at menn ikke lenger snur seg etter henne på gata. Hvis tiltrekningskraften er tapt, hvem skal hun nå være? Historiene til Vigdis og Linn flettes inn i hverandre av tilfeldigheter. Av nødvendighet ender begge på et ganske annet sted enn der de startet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering