Ingrid Winters makeløse mismot (lydbok) av Janne Stigen Drangsholt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (forfatter), Ingrid Bergstrøm (innleser)

Ingrid Winters makeløse mismot (Ingrid Winter #1) lydbok

299,-
(3)
Gjør deg klar til å bli underholdt! Her er første bok om Ingrid Winter! Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler o…
Lydbok 299,- Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (forfatter), Ingrid Bergstrøm (innleser)
Utgitt 29 november 2016
Lengde 5:22
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164339
Gjør deg klar til å bli underholdt! Her er første bok om Ingrid Winter! Ingrid Winter sitter fast. I huset hun ikke får solgt, i FAU-møter, i jobbkonflikter, i frykten for dørselgere, i et ekteskap som har mistet gnisten, i sin egen hverdagsangst. Bedre blir det ikke når hun ufrivillig blir plukket ut som representant i en jobbdelegasjon til St. Petersburg. Det skal være starten på forskningssamarbeid over landegrensene, men med Ingrid Winters deltagelse utarter det raskt til kaos, trusler om å bli sendt til Sibir og hostesaft som ikke er hva den utgir seg for å være. Men kanskje er en dose kaos akkurat det som trengs når alt har stivnet i et liv?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Litt underholdende, litt teit

Sitter igjen med en litt blandet følelse etter å ha hørt denne lydboken. Noe av dette var litt morsomme observasjoner og tanker fra hverdagen, men når selve hovedhandlingen kom igang så ble det liksom litt for dumt og av og til litt kjedelig. For meg hadde boken vært bedre om vi bare hadde fått følge Ingrid gjennom hverdagsproblemene. Jeg gir den en "svak 3'er" av 5. PS; Oppleseren var bra.