Reisen til Idle Hour (lydbok) av Ellen Vahr
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ellen Vahr (forfatter), Silje Storstein (oppleser), Helle Haugsgjerd (oppleser)

Reisen til Idle Hour (Idle Hour-trilogien #1) lydbok

169,-
Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon fra de to tantene i Amerika til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar i tjeneste for den velstående Vanderbilt-familien i Amerika. Takker hun ja, må hun si farvel til kjæresten Hans, som snakker om forlovelse. Thea reiser over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour på Long Island blir de for…
Lydbok 169,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ellen Vahr (forfatter), Silje Storstein (oppleser), Helle Haugsgjerd (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 16 juni 2021
Lengde 10:09
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203376238
Første verdenskrig raser i Europa og bakerfamilien Thoresen i Kristiania mangler mel. En dag kommer en invitasjon fra de to tantene i Amerika til eldstedatteren Thea. Hun kan hjelpe familien økonomisk om hun drar i tjeneste for den velstående Vanderbilt-familien i Amerika. Takker hun ja, må hun si farvel til kjæresten Hans, som snakker om forlovelse. Thea reiser over Atlanterhavet til et liv hun ikke har kunnet forestille seg. Som tjenestepike ved landstedet Idle Hour på Long Island blir de forskjellene hun har sett hjemme små. Her i dette landet hvor det skulle være frihet for alle, er det forskjell på alt. Og Thea er en av de usynlige. Hun støtter seg til tantene, men de har en hemmelighet som Thea etter hvert må bære sammen med dem, om ikke alt skal rase. Og når urettferdighetene i Vanderbilt-systemet begynner å få konsekvenser også blant tjenerne, må Thea stille spørsmål ikke bare om hva hun mener er rett, men også om hvem hun selv er og hva hun står for. "Reisen til Idle Hour" er første roman i en planlagt trilogi om Thea. Boken er tidligere utgitt under tittelen "Miss Marie"
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Jeg ble helt betatt av boka. Kjempefin

Interessant

Bra! Litt mye repetisjon 🥴

Glad det er en planlagt triologi!

Downton Abbey i USA, og gjennom øyene til norske Thea. Spennende tidsperiode, og jeg lar meg engasjere av karakterene. Lettlest og underholdende.