Skjebnens sverd (lydbok) av Andrzej Sapkowski
Legg til i ønskeliste

Skjebnens sverd (Volveren #2) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(3)
Andre bind i Witcher-serien. Geralt er en volver - lovprist, men hatet - og beskytter verden mot monstre. Hans magiske krefter og livslange trening har gjort ham til en mester i å ta liv. Men han er ingen normal drapsmann, han jakter på uhyrer som angriper uskyldige. Men det har seg slik at ikke alt og alle som ser ut som monstre er onde, og ikke alt som ser vakkert ut er godt ... Med sin blanding av western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er Witcher-serien en forfriskende…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Andrzej Sapkowski (forfatter), Julia Wiedlocha (oversetter), Mads Henning Skar-Jørgensen (oppleser), Mads Henning Skar (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 desember 2020
Lengde 11:57
Sjanger Noveller, Fantasy og science fiction, Skjønnlitteratur
Serie Volveren
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205547520
Andre bind i Witcher-serien. Geralt er en volver - lovprist, men hatet - og beskytter verden mot monstre. Hans magiske krefter og livslange trening har gjort ham til en mester i å ta liv. Men han er ingen normal drapsmann, han jakter på uhyrer som angriper uskyldige. Men det har seg slik at ikke alt og alle som ser ut som monstre er onde, og ikke alt som ser vakkert ut er godt ... Med sin blanding av western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er Witcher-serien en forfriskende fantasylesning, altoppslukende, humoristisk og voldelig. Det er som å dykke inn i et alternativt univers skapt av en ukjent Grimm-bror. Yennefer, Ciri, Jaskier og Geralt gir deg halsbrekkende eventyr og underholdende leseopplevelser. Skjebnens sverd er den andre samlingen av fortellinger i Witcher-serien. Der finner du blant annet de flere av historiene som dukker opp i sesong 1 av Netflix-serien.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering