Summen av dagene (lydbok) av Isabel Allende
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Isabel Allende (forfatter), Anne Marie Ottersen (oppleser)

Summen av dagene (Paula og Summen av dagene) lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(1)
Isabel Allende er tilbake med ny, selvbiografisk bok. Alt i alt et frydefullt innblikk i et overdådig forfatterverksted. Her får vi vite at hun satte inntektene fra "Paula" i et fond for barn i u-land, slik at ingen skulle si at hun skrev en bok for å tjene penger på sin datters død. Her blir vi kjent med den nye storfamilien i USA, mannen Willie og hans to sønner, hans datter Jennifer, som har stoffproblemer, og Isabels sønn Nico, som lider av det samme som Paula døde av. I en strøm av anekdot…
Lydbok 332,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Isabel Allende (forfatter), Kari Risvik (oversetter), Kjell Risvik (oversetter), Anne Marie Ottersen (oppleser)
Utgitt 6 juli 2008
Lengde 12:07
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242138415
Isabel Allende er tilbake med ny, selvbiografisk bok. Alt i alt et frydefullt innblikk i et overdådig forfatterverksted. Her får vi vite at hun satte inntektene fra "Paula" i et fond for barn i u-land, slik at ingen skulle si at hun skrev en bok for å tjene penger på sin datters død. Her blir vi kjent med den nye storfamilien i USA, mannen Willie og hans to sønner, hans datter Jennifer, som har stoffproblemer, og Isabels sønn Nico, som lider av det samme som Paula døde av. I en strøm av anekdoter, glitrende fortalt, møter vi i denne medrivende selvbiografien de mest utrolige skikkelser, der den fargerike moren og den minst like eksentriske agenten hennes i Spania, foruten en synsk dame, spiller viktige roller. På en interessant måte viser hun linjene mellom levd og diktet liv.