Tante Ulrikkes vei - roman (lydbok) av Zeshan Shakar
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Zeshan Shakar (forfatter), Tohid Akhtar (oppleser), Ivar Nergaard (oppleser), Martin Lange (oppleser)

Tante Ulrikkes vei lydbok

349,-
TERNINGKAST 6 - Erle Marie Sørheim, Dagbladet. «Svarting, muslim, fra Stovner.» «Det skjer ikke da. Jeg liker ikke skriving. Hvert fall ikke skrive dagbok ass. Det er for kæber, mann. Jeg snakker isteden ass. Men ok, ja ass, jeg er Jamaal. Svarting, muslim, fra Stovner, T.U.V, Tante Ulrikkes vei, du veit, representerer alltid.» Det er tradisjon å kalle den førstefødte Mohammed, og Profeten er alle muslimers forbilde, men liksom, de som er så opptatt av at jeg skal komme ut dit og få en fin job…
Lydbok 349,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Zeshan Shakar (forfatter), Tohid Akhtar (oppleser), Ivar Nergaard (oppleser), Martin Lange (oppleser)
Utgitt 10 oktober 2017
Lengde 10:38
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166241
TERNINGKAST 6 - Erle Marie Sørheim, Dagbladet. «Svarting, muslim, fra Stovner.» «Det skjer ikke da. Jeg liker ikke skriving. Hvert fall ikke skrive dagbok ass. Det er for kæber, mann. Jeg snakker isteden ass. Men ok, ja ass, jeg er Jamaal. Svarting, muslim, fra Stovner, T.U.V, Tante Ulrikkes vei, du veit, representerer alltid.» Det er tradisjon å kalle den førstefødte Mohammed, og Profeten er alle muslimers forbilde, men liksom, de som er så opptatt av at jeg skal komme ut dit og få en fin jobb og alt det der, jeg skjønner ikke hvorfor de ga meg det navnet.» Det er Norge på 2000-tallet. To gutter vokser opp i Tante Ulrikkes vei på Stovner i Oslo. Foreldrene hadde et håp. Selv står de midt i brytningen mellom drabantbyen og storsamfunnet, mellom vaskehallen og studentkantina, karakterer og keef.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

(Lærerik og morsom) to beskrivninger som forklarer denne boka godt. Og vise minoritetsbakgrunn synes jeg er en viktig ting og skrive om, men det jeg liker best er forskjellene mellom hovedpersonene, og det og kunne hoppe fra en person til en anen på noen sekunder er super gøy. Den viser også hvordan det er og være fattig og et det kan være vanskelig og skaffe seg jobb med anen bakgrunn. Det er noe jeg synes er veldig urettferdig, at du ikke skal få jobb bare på grunn av navn og bakgrunn.

Boring

Kjedelig hverdag i innvandrermiljø.

Ok hverdagsskildring av to innvandrergutters ulike liv. Dagbokformat.

Strålende! Tankevekkende og lærerik!

Rar slutt

Fantastisk bok. Kjempeflinke fortellere 👏👏👏👍

Tankevekkende og sterk

Språket og stilen gjør at jeg for følelsen av å slippe innenfor og bli kjent med et miljø på en intim og ærlig måte. En bok jeg ikke kommer til å glemme. Anbefales.

Sårt, hylende morsomt og tankevekkende!

Kebab-norsken til Jamal er bare så treffende og til tider rett og slett poetisk! Alle bør lese denne, ikke politisk korrekt, men realistisk...tror jeg.

Topp

Denne likte jeg godt! Spennende og troverdige karakterer