Vinland (lydbok) av Bjørn Andreas Bull-Hansen
Legg til i ønskeliste

Vinland (Jomsviking #2) lydbok

399,-
Torstein og hans familie flykter vestover for å slippe unna hevn fra Olav Tryggvasons menn etter slaget ved Svolder. Han er blitt høvding for en gruppe jomsvikinger og søker etter de sagnomsuste lerkeskogene på den andre siden av havet. Nå vil han gjøre seg rik på skipsbygging og skape en fremtid for seg og sine.Men Torstein, krigeren som en gang var trell, skal snart måtte kjempe for livet og for å gjenforene sin familie. I «Vinland» får vi et unikt innblikk i tilværelsen til Nord-Amerikas …
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Bjørn Andreas Bull-Hansen (forfatter), Anders T. Andersen (innleser)
Utgitt 1 oktober 2018
Lengde 20:10
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Jomsviking
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168016
Torstein og hans familie flykter vestover for å slippe unna hevn fra Olav Tryggvasons menn etter slaget ved Svolder. Han er blitt høvding for en gruppe jomsvikinger og søker etter de sagnomsuste lerkeskogene på den andre siden av havet. Nå vil han gjøre seg rik på skipsbygging og skape en fremtid for seg og sine.Men Torstein, krigeren som en gang var trell, skal snart måtte kjempe for livet og for å gjenforene sin familie. I «Vinland» får vi et unikt innblikk i tilværelsen til Nord-Amerikas første nybyggere, og i konflikten som utviklet seg mellom dem og de mektige indianske stammesamfunnene. Her møter vi også historiske personer som Eirik Raude, hans datter Frøydis og hans sønn Leiv, samt ladejarlen Eirik Håkonson. Dette er den andre boken i Jomsviking-serien, men den kan også leses som en frittstående fortelling.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Boken var bra, men grunnen til bare 2 stjerner er pga oppleseren!!! Dette var en dårlig oppleser, og gjorde boken kjedelig i forhold til hvordan den ville vært med samme oppleser som i 1. bok!

Bra og respektfullt om vikinger og deres tankeverden.

Velskrevet

Enig med anmelderne. Spennende og detaljert beskrevet. Kunne blitt en heidundrende Action film.

En meget godt skrevet og spennende bok.