Winter i verdens rikeste land (lydbok) av Janne Stigen Drangsholt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (oppleser)

Winter i verdens rikeste land (Ingrid Winter #2) lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(2)
Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok: Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere. «Winter i verdens rikeste land» er en frittstående oppfølger til «Ingrid Winters makeløse mismot», som for…
Lydbok 306,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (forfatter), Janne S. Drangsholt (oversetter), Janne S. Drangsholt (oppleser)
Utgitt 28 november 2016
Lengde 5:55
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242164346
Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok: Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere. «Winter i verdens rikeste land» er en frittstående oppfølger til «Ingrid Winters makeløse mismot», som for alvor satte Janne S. Drangsholt på humorkartet, og Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken.