Winterkrigen (lydbok) av Janne Stigen Drangsholt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Ingrid Bergstrøm (oppleser)

Winterkrigen (Ingrid Winter #3) lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
(1)
Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, nevroseskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Hjemme har Ingrid stigende bekymringer over datteren Alva, som løper feil vei på fotballbanen, ikke tør å ta på papir og lar seg herse med av klassens dronning Sara. Samtidig nærmer det seg jul, og uten å orientere mannen Bjørnar har Ingrid klart å invite…
Lydbok 306,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Janne Stigen Drangsholt (forfatter), Ingrid Bergstrøm (oppleser)
Utgitt 1 august 2018
Lengde 8:24
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168559
Ingrid Winters hverdag er som vanlig preget av utfordringer. På jobben skal de flytte inn i åpent kontorlandskap med clean desk-policy og nye, nevroseskapende samarbeidsformer, stikk i strid med Ingrids drømmer om professortittel og sabbatsår. Hjemme har Ingrid stigende bekymringer over datteren Alva, som løper feil vei på fotballbanen, ikke tør å ta på papir og lar seg herse med av klassens dronning Sara. Samtidig nærmer det seg jul, og uten å orientere mannen Bjørnar har Ingrid klart å invitere både foreldre, svigerforeldre, søstre med barn, moster Kari og minst et par ekstra til en julefeiring som nærmer seg med stormskritt. Legg til den hypervellykkete nabodama med sin bloggsuksess på Ingrids bekostning, et par bekymringsvekkende kuler i nakken, en julekalender som aldri blir ferdig, foreldre som aldri er fornøyde + litt generell dødsangst, og du får Ingrid Winter i et nøtteskall.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Leselyst!

Så gjenkjennelig og bra om hverdagens utfordringer både på jobb (meningsløse interne seminar med ny-tale i annenhver setning fra oppskrudde innleide foredragsholdere), forventning om at man skal ha det såååå hyggelig i familiehøytider (mens alle egentlig ønsker seg en stille krok i lang avstand fra det hele) Legg til våre sosiale mediers rosa, glansede forsider som sprer synkende selvfølelse blant oss som ikke er så vellykkede i alle bauger & kanter, godt språk og en herlig dose humor. Det oppsummerer det hele for min del!