Å fange luft (ebok) av Neda Alaei
Legg til i ønskeliste
Neda Alaei (forfatter)

Å fange luft ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(1)
Hvor mange løgner kan man holde styr på? Jeg forsvinner i armene dine, krymper, blir nesten helt borte. Det eneste du kan fange er luft. Samia er ikke lenger usynlig, men det er ikke alt de nye vennene på videregående trenger å vite. De trenger ikke å vite om Kristoffer, den nerdete bestevennen. De trenger ikke å vite at Samia ikke egentlig vet hvordan man klemmer. De skal i hvert fall ikke vite om mamma, som vil at de skal være bestevenninner, som gjemmer nøkkelen til badet, og s…
Ebok 175,- Lydbok 262,-
Forfattere Neda Alaei (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 september 2021
Lengde 161 sider
Sjangrer 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker, Familie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205552586
Hvor mange løgner kan man holde styr på? Jeg forsvinner i armene dine, krymper, blir nesten helt borte. Det eneste du kan fange er luft. Samia er ikke lenger usynlig, men det er ikke alt de nye vennene på videregående trenger å vite. De trenger ikke å vite om Kristoffer, den nerdete bestevennen. De trenger ikke å vite at Samia ikke egentlig vet hvordan man klemmer. De skal i hvert fall ikke vite om mamma, som vil at de skal være bestevenninner, som gjemmer nøkkelen til badet, og som ikke lar Samia sove alene. Hvor mange løgner kan man holde styr på? Å fange luft er en historie om et klaustrofobisk, klamt og kvelende mor-datter-forhold, og om hvor vanskelig det er å bryte ut og bli en egen person.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Digger Game of Thrones referansene!! (hilsen en "kanskje litt over gjennomsnittet" GoT-fan) Det er ingen tvil om at boken er god; den vekket sterke følelser i meg. Irritasjon, sinne, kvalme(!), medfølelse, sympati, for å nevne noe. Den litt for tette relasjonen mellom protagonisten, Samia, og hennes mor, blir til tider så nær at jeg kjente på klaustrofobi på Samias vegne. Alaei skriver dyktig, samtidig lettlest, om noe veldig sårt og vanskelig, uten å være forklarende. Med andre ord; hun skriver smart om det kompliserte i mellommenneskelige relasjoner. Alle ordene som ikke blir sagt, men som blir hengende i luften mellom menneskene og som ikke lar seg fange med fingrene. Som leser må du tenke selv. Du må lese mellom linjene - og det elsker jeg! Jeg gleder meg til å lese mer a v Neda Alaei!