Bevis i straffesaker (ebok) av Ragna Aarli, M
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ragna Aarli (forfatter), Mary-Ann Hedlund (forfatter), Sverre Erik Jebens (forfatter)

Bevis i straffesaker ebok

699,-
(0)
Bevis i straffesaker omhandler rettslige normer og menneskelige faktorer som har betydning ved fastleggingen av det faktiske grunnlaget i en straffesak. Boken omfatter innhenting og behandling av faktisk materiale under etterforskingen, føring av bevis for domstolene og prinsippene for rettens bevisvurdering. Erfarne bevisbedømmere og bevisforskere med bakgrunn fra domstolene, politiet, påtalemyndigheten, Den rettsmedisinske kommisjon og ulike forskningsinstitusjoner har bidratt med kapitler…
699,-
Undertittel utvalgte emner
Forfattere Ragna Aarli (forfatter), Ragna Aarli (redaktør), Mary-Ann Hedlund (forfatter), Mary-Ann Hedlund (redaktør), Sverre Erik Jebens (forfatter), Sverre Erik Jebens (redaktør)
Utgitt 12 august 2015
Lengde 712 sider
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205460102
Bevis i straffesaker omhandler rettslige normer og menneskelige faktorer som har betydning ved fastleggingen av det faktiske grunnlaget i en straffesak. Boken omfatter innhenting og behandling av faktisk materiale under etterforskingen, føring av bevis for domstolene og prinsippene for rettens bevisvurdering. Erfarne bevisbedømmere og bevisforskere med bakgrunn fra domstolene, politiet, påtalemyndigheten, Den rettsmedisinske kommisjon og ulike forskningsinstitusjoner har bidratt med kapitler innenfor seks hovedområder: utviklingslinjer i bevisteorien og i det praktiske bevisbildet bevisrettens rammer: grunnprinsipper og hovedregler bevissikring i etterforskningsfasen bevisføring og bevisavskjæring beviskrav og bevisvurdering sakkyndighet og særlige bevismidler Målgruppen for boken er alle som arbeider med bevispresentasjon og bevisbedømmelse i det praktiske rettsliv. Boken egner seg også for studenter med interesse for prosessfaget.