Den uskyldige (ebok) av Harlan Coben
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Harlan Coben (forfatter)

Den uskyldige ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Det finnes feiltrinn som kan forandre livet ditt - for alltid ... En helt spesiell natt, da noe grufullt skjedde, er etset inn i Matt Hunters hukommelse. Det er natten han prøvde å skille to som sloss - og endte opp som drapsmann. Nå er det gått ni år siden han ble løslatt fra fengselet. At han var uskyldig dømt, har de fleste glemt. Han er en eksfange, og har innsett at han må leve med det stempelet. Livet hans i dag er likevel bra. Han har en god jobb. Han og konen Olivia venter barn, og …
Ebok 175,- Lydbok 245,-
Forfattere Harlan Coben (forfatter), Sissel Busk (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 april 2015
Lengde 426 sider
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202354671

Andre har også kjøpt

Det finnes feiltrinn som kan forandre livet ditt - for alltid ... En helt spesiell natt, da noe grufullt skjedde, er etset inn i Matt Hunters hukommelse. Det er natten han prøvde å skille to som sloss - og endte opp som drapsmann. Nå er det gått ni år siden han ble løslatt fra fengselet. At han var uskyldig dømt, har de fleste glemt. Han er en eksfange, og har innsett at han må leve med det stempelet. Livet hans i dag er likevel bra. Han har en god jobb. Han og konen Olivia venter barn, og de ser etter et hus i byen hvor han vokste opp. Men så mottar Matt en sjokkerende og uforklarlig videosamtale fra Olivias telefon. Men videobildene, som viser hans kone sammen med en annen mann på et hotellrom, er bare begynnelsen på marerittet som venter. Mannen på bildet blir drept, likeledes en mystisk mann som lenge har skygget Matt. En from og godt likt nonne blir funnet kvalt i sengen sin på klosteret. Og både lokale og nasjonale myndigheter, inkludert mordetterforsker Loren Muse, som er en gammel skolevenninne av Matt, mener at alle spor peker mot en tidligere straffedømt med et drap på samvittigheten allerede: Matt Hunter! Matt innser at han nok en gang kan ende i fengsel uten å ha gjort noe galt. Det hjelper heller ikke på situasjonen at hans unge kone har løyet for ham - om alt. Hun har diktet opp et helt liv, men hvorfor? Matt ser ingen annen utvei enn selv å kaste seg ut i etterforskningen for å unngå nok en gang å bli urettmessig dømt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skuffende bok fra Coben

Jeg har hatt stor glede av andre bøker av Harlan Coben, så jeg gledet meg til denne, men den skuffet. For meg ble det et langt virrvarr av for mye handling, med for lite nerve og trøkk. Ingenting i historien "grep" meg eller fikk meg til å føle meg nær noen av karakterene. En standard politi / krim roman med veldig typisk handlingsforløp og et "for komplisert" forhold til fortiden til karakterene. Søkt, og ganske uinteressant. Hvis du vil høre en bok av Harlan Coben, så anbefaler jeg heller "Tilgi Meg" som jeg synes var mye bedre.