Engel av nylon (ebok) av Helene Uri
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Helene Uri (forfatter)

Engel av nylon ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(0)
Gripende beretning om den perfekte moren som aldri kan bli bra nok. Beate har endelig funnet sin Bernt, og lille Fie blir unnfanget på bryllupsreisen. Men når det etterlengtede barnet endelig kommer, blir alt så annerledes. En mor vil alltid elske sitt barn, får Beate høre, men selv er hun fylt av tvil. Elsker hun barnet sitt? Hun blir ikke engang rørt til tårer over Fies Lucia-opptreden, og hun er overbevist om at hun ikke ville ha kastet seg i vannet hvis datteren holdt på å drukne. Engel av …
Ebok 179,- Lydbok 288,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Helene Uri (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 februar 2010
Lengde 154 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205399778
Gripende beretning om den perfekte moren som aldri kan bli bra nok. Beate har endelig funnet sin Bernt, og lille Fie blir unnfanget på bryllupsreisen. Men når det etterlengtede barnet endelig kommer, blir alt så annerledes. En mor vil alltid elske sitt barn, får Beate høre, men selv er hun fylt av tvil. Elsker hun barnet sitt? Hun blir ikke engang rørt til tårer over Fies Lucia-opptreden, og hun er overbevist om at hun ikke ville ha kastet seg i vannet hvis datteren holdt på å drukne. Engel av nylon er en berørende fortelling om moderskapet, om forholdet mellom mor og barn, og om hvor vanskelig det er å leve opp til forventninger. Beate er et monster av en mor. Hun mangler rett og slett det andre kvinner har: et mors-gen. Og en dag hører ikke Beate datterens rop.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En vond fortelling fortalt nøytralt (av forståelige årsaker). Det ville passet bedre med egen fortellerstemme på søsteren, etter flere timer med fortellerstemmen til hovedpersonen.