Entrepriserett i et nøtteskall (ebok) av Mari
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marius Egeberg (forfatter), Olav Haugen (forfatter), Ola Ø. Nisja (forfatter), Lars Erik B. Schjeide (forfatter)

Entrepriserett i et nøtteskall ebok

289,-
(0)
Entrepriserett i et nøtteskall gir en grunnleggende innføring i entrepriserett og de vanligste kontraktsrettslige standardene for entrepriseprosjekter. Boken fokuserer særlig på kontraktsstandardene NS 8405 (utførelsesentreprise) og NS 8407 (totalentreprise), men omhandler også andre standarder og regelverk på området, herunder offshorestandardene og lovregler om forbrukerentreprise. Formålet med boken er å gi praktikere i bygge- og anleggsbransjen, jurister og studenter en pedagogisk innf…
289,-
Forfattere Johannes Meyer-Myklestad (redaktør), Marius Egeberg (forfatter), Olav Haugen (forfatter), Marius Egeberg (redaktør), Ola Ø. Nisja (forfatter), Ola Haugen (redaktør), Lars Erik B. Schjeide (forfatter), Ola Ø. Nisja (redaktør), Lars Erik B. Schjeide (redaktør)
Utgitt 3 mai 2018
Lengde 217 sider
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205506510
Entrepriserett i et nøtteskall gir en grunnleggende innføring i entrepriserett og de vanligste kontraktsrettslige standardene for entrepriseprosjekter. Boken fokuserer særlig på kontraktsstandardene NS 8405 (utførelsesentreprise) og NS 8407 (totalentreprise), men omhandler også andre standarder og regelverk på området, herunder offshorestandardene og lovregler om forbrukerentreprise. Formålet med boken er å gi praktikere i bygge- og anleggsbransjen, jurister og studenter en pedagogisk innføring i entrepriserettens hovedinnhold. Boken vil også kunne tjene som oppslagsverk i de ulike fasene av et bygge- og anleggsprosjekt.