Farlig stevnemøte (ebok) av Barbara Cartland
Legg til i ønskeliste
Barbara Cartland (forfatter)

Farlig stevnemøte (Den evige samlingen #68) ebok

63,-
(0)
Caneda er halvt engelsk og halvt fransk, temperamentsfull og vakker. Da moren flyktet fra sin franske brudgom for å gifte seg med den mannen hun elsket, kuttet de aristokratiske slektningene hennes alle bånd. I mange år har Canedas familie levd stille og tilbaketrukket på landet. Plutselig en dag kommer et brev fra morens familie? Bestemoren inviterer Caneda og broren til slottet i Frankrike. Caneda bestemmer seg for å reise i den hensikt å gi den hovne hertugen av Saumac og resten av morens fa…
Ebok 63,- Lydbok 99,-
Forfattere Barbara Cartland (forfatter)
Forlag Saga Egmont
Lengde 160 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 68
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788711764374
Caneda er halvt engelsk og halvt fransk, temperamentsfull og vakker. Da moren flyktet fra sin franske brudgom for å gifte seg med den mannen hun elsket, kuttet de aristokratiske slektningene hennes alle bånd. I mange år har Canedas familie levd stille og tilbaketrukket på landet. Plutselig en dag kommer et brev fra morens familie? Bestemoren inviterer Caneda og broren til slottet i Frankrike. Caneda bestemmer seg for å reise i den hensikt å gi den hovne hertugen av Saumac og resten av morens familie en lærepenge ... Det hun ikke regner med, er at kjærligheten skal sette hindringer i veien for hennes planer.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ok

Helt grei bok, lett underholdning i klassisk Cartland-stil. Men det er noe galt teknisk med innspillingen. Teksten hopper frem og tilbake. Plutselig kommer en setning man har hørt før, og som ikke gir mening. Man klarer stort sett å holde tråden i historien, men det er et irritasjonsmoment.