Grip dagen ; Hans egen engel (ebok) av Michel
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michelle Celmer (forfatter), Celmer, Michelle / DeNosky, Kathie (forfatter), Kathie DeNosky (forfatter)

Grip dagen ; Hans egen engel (Dynastiets skjulte drømmer #5) ebok

99,-
(0)
Grip dagen Dynastiets skjulte drømmer (5) Grace Winchester kan ikke tro at det er sant! Foran henne står Roman Slater, mannen som ikke bare svek familien hennes, men også hjertet hennes. Roman har på sin side aldri kommet over at han såret Grace, hans livs kjærlighet. Nå har han endelig en sjanse til å gjøre det godt igjen. Men skal det hemmelige oppdraget hans stikke kjepper i hjulene for ham enda en gang? Hans egen engel Jake Garnier, en sorgløs livsnyter fra Los Angeles, er…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Michelle Celmer (forfatter), Celmer, Michelle / DeNosky, Kathie (forfatter), Kathie DeNosky (forfatter), Sunniva Aanonsen Sandsgaard (oversetter), Kari Giske (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 317 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150743500
Grip dagen Dynastiets skjulte drømmer (5) Grace Winchester kan ikke tro at det er sant! Foran henne står Roman Slater, mannen som ikke bare svek familien hennes, men også hjertet hennes. Roman har på sin side aldri kommet over at han såret Grace, hans livs kjærlighet. Nå har han endelig en sjanse til å gjøre det godt igjen. Men skal det hemmelige oppdraget hans stikke kjepper i hjulene for ham enda en gang? Hans egen engel Jake Garnier, en sorgløs livsnyter fra Los Angeles, er mildt sagt skeptisk over gaven fra farmoren. Hva skal han med enda en hestegård? Han går likevel med på å ta en titt på gården, Hickory Hills. Gården er vakker, men er imidlertid ingenting sammenlignet med gårdens forvalter Heather McGwire. Utrolig lekker! Men hvorfor ser hun så sur ut? Og er det ikke noe kjent med henne? Da Jake møter den lille datteren hennes, faller brikkene på plass. Under en vill natt i Los Angeles ble det sådd et frø. Et frø som har sin fars blå øyne!