Konkurranserett i et nøtteskall (ebok) av Jan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jan Magne Juuhl-Langseth (forfatter), Anders Thue (forfatter), Per Kristian Bryng (forfatter), Peder Østbye (forfatter), Martin Jonassen (forfatter), Sofia Lazaridis (forfatter)

Konkurranserett i et nøtteskall (Nøtteskallserien) ebok

369,-
(0)
Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett. Boken tar sikte på å gi leseren en grunnleggende forståelse av den økonomiske referanserammen for konkurransereglene samt bruk av økonomisk ekspertkunnskap ved anvendelse av konkurranseretten. Nøtteskallboken gir leseren en overs…
Ebok 369,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan Magne Juuhl-Langseth (forfatter), Anders Thue (forfatter), Per Kristian Bryng (forfatter), Peder Østbye (forfatter), Martin Jonassen (forfatter), Sofia Lazaridis (forfatter)
Utgitt 21 april 2015
Lengde 279 sider
Sjanger Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205477094
Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett. Boken tar sikte på å gi leseren en grunnleggende forståelse av den økonomiske referanserammen for konkurransereglene samt bruk av økonomisk ekspertkunnskap ved anvendelse av konkurranseretten. Nøtteskallboken gir leseren en oversikt over grunnprinsippene i konkurranseretten: kontroll med samarbeid, kontroll med misbruk av dominerende stilling og kontroll med fusjoner og oppkjøp. Boken dekker både norsk konkurranserett og EU/EØS-konkurranseretten og gir en oversikt over de prosessuelle rammene for konkurranseretten, herunder privat håndheving av konkurransereglene. Forfatterne er alle er tilknyttet konkurranserettsgruppen i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS. De har erfaring med konkurranserettslig og konkurranseøkonomisk rådgiving innenfor de fleste sektorer, særlig i regulerte sektorer som telekommunikasjon, finans og næringsmidler. Flere av forfatterne har bakgrunn fra ulike konkurransemyndigheter, både nasjonalt og på EØS-nivå i Brussel. De har også erfaring med å prosedere konkurransesaker i nasjonale domstoler og for de europeiske domstolene i Luxembourg. Les første kapittel gratis her og se om boken er noe for deg: Kapittel 1 Konkurranserett i et nøtteskall(pdf, 161,57 kB) Forord og innhold(pdf, 108,83 kB)