Konkurranserett i et nøtteskall (ebok) av Jan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jan Magne Juuhl-Langseth (forfatter), Anders Thue (forfatter), Per Kristian Bryng (forfatter), Peder Østbye (forfatter), Martin Jonassen (forfatter), Sofia Lazaridis (forfatter)

Konkurranserett i et nøtteskall ebok

280,- Veil. pris: 319,-Spar: 39,-
(0)
Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett. Boken tar sikte på å gi leseren en grunnleggende forståelse av den økonomiske referanserammen for konkurransereglene samt bruk av økonomisk ekspertkunnskap ved anvendelse av konkurranseretten. Nøtteskallboken gir leseren en ov…
280,- Veil. pris: 319,-Spar: 39,-
Forfattere Jan Magne Juuhl-Langseth (forfatter), Anders Thue (forfatter), Per Kristian Bryng (forfatter), Peder Østbye (forfatter), Martin Jonassen (forfatter), Sofia Lazaridis (forfatter)
Utgitt 21 april 2015
Sjangrer Jus, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205477094
Konkurranserett i et nøtteskall gir en oversikt over hovedpilarene i konkurranseretten. Boken egner seg både som en innføring til advokater og andre rettsanvendere, og til studenter som forbereder seg til eksamen og trenger en kortfattet oppsummering i konkurranserett. Boken tar sikte på å gi leseren en grunnleggende forståelse av den økonomiske referanserammen for konkurransereglene samt bruk av økonomisk ekspertkunnskap ved anvendelse av konkurranseretten. Nøtteskallboken gir leseren en oversikt over grunnprinsippene i konkurranseretten: kontroll med samarbeid, kontroll med misbruk av dominerende stilling og kontroll med fusjoner og oppkjøp..Boken dekker både norsk konkurranserett og EU/EØS-konkurranseretten og gir en oversikt over de prosessuelle rammene for konkurranseretten, herunder privat håndheving av konkurransereglene. Forfatterne er alle er.tilknyttet konkurranserettsgruppen i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS. De har erfaring med konkurranserettslig og konkurranseøkonomisk rådgiving innenfor de fleste sektorer, særlig i regulerte sektorer som telekommunikasjon, finans og næringsmidler. Flere av forfatterne har bakgrunn fra ulike konkurransemyndigheter, både nasjonalt og på EØS-nivå i Brussel. De har også erfaring med å prosedere konkurransesaker i nasjonale domstoler og for de europeiske domstolene i Luxembourg. Les første kapittel gratis her og.se om boken er noe for deg: