Kyss til frokost ; Dobbelt opp (ebok) av Jani
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Janice Lynn (forfatter), Lynn, Janice / Marinelli, Carol (forfatter), Carol Marinelli (forfatter)

Kyss til frokost ; Dobbelt opp (Legeromaner) ebok

99,-
(0)
Kyss til frokost Kan kjærligheten kjøpes for penger? Det tror ikke akuttsykepleieren Kami Clark. Hun tror forresten ikke på kjærlighet i det hele tatt, og hun snakker av erfaring. Da den vanvittig kjekke kollegaen og legen Gabe Nelson prøver å overtale henne til å kjøpe daten med ham under sykehusets veldedighetsauksjon, må hun imidlertid tenke seg om. Pengene går til et barn med en hjertelidelse, og det er jo en god grunn til å la ham få viljen sin. Dobbelt opp Den nye legen Guy Steel…
Ebok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Janice Lynn (forfatter), Lynn, Janice / Marinelli, Carol (forfatter), Carol Marinelli (forfatter), Barbro Tveite (oversetter)
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 314 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romantikk, Oversatt skjønnlitteratur , Romantikk og erotikk, Romanserier
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150764147
Kyss til frokost Kan kjærligheten kjøpes for penger? Det tror ikke akuttsykepleieren Kami Clark. Hun tror forresten ikke på kjærlighet i det hele tatt, og hun snakker av erfaring. Da den vanvittig kjekke kollegaen og legen Gabe Nelson prøver å overtale henne til å kjøpe daten med ham under sykehusets veldedighetsauksjon, må hun imidlertid tenke seg om. Pengene går til et barn med en hjertelidelse, og det er jo en god grunn til å la ham få viljen sin. Dobbelt opp Den nye legen Guy Steele har ingen planer om å binde seg, han foretrekker et liv med flørt og moro. Et lite eventyr med den søte sykepleieren Candy Anastasi virker derfor perfekt, helt til han til sin forundring innser at han har sterkere følelser for henne enn han vil innrømme. Det neste sjokket blir dobbelt, for Candy oppdager nemlig at hun er gravid. Med tvillinger!